Persberichten - 14/05/2003

Carestel groep verkoopt residentie-afdeling

Ter gelegenheid van de Algemene Vergadering maakte Carestel N.V. haar beslissing bekend om de divisie Restel Residences te verkopen.

Restel Residences staat in voor de dienstverlening in private luxe-residenties en service flats en realiseerde in 2002 een omzet van 9,6 mio. Deze divisie van de Carestel groep is absolute marktleider in haar marktsegment, met een blijvende hoge graad van rendabiliteit en stabiele cashflows.
De verkoop van Restel Residences, waarvoor een mandaat werd gegeven aan de Fortisbank, kadert in een verdere afbouw van de schuldgraad van de Carestel groep.

Carestel N.V. is een beursgenoteerde catering & hospitality groep die steunt op 7 pijlers: autowegcatering, luchthavencatering, en evenementencatering, de afdeling van de residenties die zich toespitst op het verlenen van catering- en hoteldiensten aan seniories en serviceflats, de hotelafdeling die instaat voor het management van diverse hotels in de Benelux, Hot Cuisine N.V. die koelvers vacuümbereide maaltijdcomponenten ontwikkelt en produceert, en tenslotte Lunch Garden, dat sinds augustus 2002 ook deel uitmaakt van de Carestel groep. Carestel N.V. boekte op het einde van 2002 een omzet van 258,9 mio en stelt zon 4.600 mensen tewerk.

Bron: Carestel
Provider: Euronext Brussels