Grafinet


WiseImage geschikt voor AutoCAD (LT) 2004

WiseImage - Eén van de krachtigste raster editors en raster-naar-vector converters op de markt is nu geschikt voor AutoCAD/AutoCAD LT 2004; als eerste in de markt!

Utrecht, 14 mei 2003- Consistent Software, wereldleider op het gebied van hybride (raster/vector) grafische software ontwikkelaar, kondigt vandaag de release van WiseImage 5.5 voor AutoCAD/AutoCAD LT 2004 aan.

WiseImage 5.5 is de eerste raster editing en R2V conversie software voor AutoCAD 2004/AutoCAD LT 2004 op de markt. WiseImage 5.5 voor AutoCAD 2004 is een echte ObjectARX applicatie die zowel AutoCAD als AutoCAD LT transformeert in krachtige raster edit programma's. WiseImage combineert de kracht van AutoCAD met intelligente raster edit technologie en raster naar vector conversie.

" We proberen altijd de meest ultieme oplossingen te maken die het leven van onze klanten makkelijker maken" zegt Jan Erik Stoll, Managing Director van Consistent Software "De nieuwe versie van WiseImage V is volledig geïntegreerd met de nieuwe releases van de Autodesk producten, zowel in technologie als design. WiseImage voorziet in "CAD-achtige" raster selectie methodes, editing, snap en verschillende raster naar vector conversie mogelijkheden".

Wat is nieuw in WiseImage 5.5 voor AutoCAD 2004

Interface

* De WiseImage 5.5 interface is ontworpen in `2004' stijl. Toolbars en knoppen in Windows XP stijl zorgen voor een harmonieus gevoel tijdens het werken met Autodesk AutoCAD 2004.
* Semi-transparente, dockable style palettes in AutoCAD - op de XP manier

* WiseImage zorgt binnen AutoCAD nu ook voor een "huidige button" indicatie. De geselecteerde functie button kent, volgens de Windows-stijl, een ingedrukte of niet ingedrukte staat.

Kalibreren
De kalibratie tool, om scans "op maat" te kalibreren, is sterk verbeterd. De benodigde data kan nu worden ingevoerd in een speciale kalibratie window. Het kalibratie proces kan nu visueel worden gecontroleerd, waardoor deze complexe taak sterk wordt vereenvoudigd en fouten worden voorkomen.

WiseImage 5.5 voor AutoCAD 2004 voordelen:
* Image verbetering en restauratie binnen AutoCAD
* CAD -achtige raster selecties en edit mogelijkheden
* Automatische en semi-automatische raster naar vector conversie
* Twain en Contex scanners support

* Uitmuntende kalibratie

* Intelligente interface

RasterTech bv
RasterTech bv is een software distributeur voor België, Nederland en Luxemburg, en is gestart op 1 april 1997. Voor ondersteuning van de eindgebruikers heeft RasterTech bv een netwerk van dealers, zowel in Nederland als in België.

RasterTech is gespecialiseerd in technical data management; imaging; raster editing en raster-to-vector conversie met een focus op de engineering markt.

---