Politie Zeeland


O-3241-2003 GETUIGEN OPROEP MISHANDELING IN GOES

Woensdagmiddag omstreeks 15.25 uur is een 21-jarige jongeman uit de gemeente Reimerswaal in de omgeving van het Stationsplein te Goes door een onbekende groep jongeren zwaar mishandeld.
De jongeman had bij een kantoor aan het Stationsplein hulp gevraagd, vervolgens heeft met 112 gebeld voor een ambulance. Hij werd met een ontwrichte kaak en een scheurtje in de schedel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, waarna hij na korte tijd werd ontslagen.
Gezien het tijdstip en de locatie is het mogelijk dat er (meerdere) personen getuigen zijn geweest van deze mishandeling.
De politie in Goes is op zoek naar hen en vraagt contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.
De aanleiding/oorzaak van deze mishandeling is onbekend, de politie heeft de zaak in onderzoek.


O-3242-2003 ONGEVAL KRUININGEN

Op de Goversweg te Kruiningen vond woensdag omstreeks 11.30 uur een frontale aanrijding (toedracht tot nu toe onbekend) tussen twee auto's plaats.
Hierbij raakte een 44-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal bekneld in haar auto.
Zij moest door de brandweer uit haar voertuig worden geknipt en werd met zware botbreuken aan de arm en bovenbeen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bestuurder van de andere auto een 30-jarige man uit Doorn werd voor nader onderzoek overgebracht naar hetzelfde ziekenhuis.
Ter plaatse waren de brandweer Kruiningen, 3 ambulances, politie alsmede de traumahelikopter. De Goversweg aan de Oude Rijksweg en de Oude Dijk werd voor het doorgaande verkeer voor de tijd van 3 uren afgesloten.
Verdere gegevens m.b.t. de toedracht volgen z.s.m.


O-3243-2003 TUSSEN WAL EN SCHIP

Een 68-jarige man uit Yerseke is woensdag rond 10.55 uur tussen wal en schip gevallen aan de Havendijk in zijn woonplaats.
Na de val van ongeveer 3 ½ meter klaagde de man over pijn in zijn schouder en rug.
Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Goes.