Politie Zeeland


W-3244-2003 TWEE FIETSERS BOTSEN

Op de kruising Galgeweg / Zwanenburg te Vlissingen zijn woensdag rond 15.45 uur twee fietsers met elkaar in botsing gekomen.
Een 58-jarige vrouw uit Schijndel reed over de Zwanenburg gaande in de richting van de Galgeweg. Zij verleende op vermeld kruispunt geen voorrang aan een van rechts komende 51-jarige fietser uit de gemeente Veere, die op de kruisende weg reed.
De vrouw werd met onbekend hoofdletsel en een pijnlijk onderlichaam per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 51-jarige man bleef ongedeerd.
Beide fietsen raakte beschadigd.


W-3245-2003 AANRIJDING MIDDELBURG


Woensdag rond 16.20 uur vond er op Het Groene Woud (voor verkeerslichten Schroeburg) te Middelburg een aanrijding tussen 2 auto's plaats.
Een 34-jarige vrouw uit Vlissingen reed vanuit de Poelendaelesingel richting de Schroeweg. Ze bemerkte te laat dat de 69-jarige automobilist uit Middelburg voor haar remde voor het oranje verkeerslicht en botste op hem.
Er was alleen blikschade.


Z-3246-2003 AANHOUDING WINKELDIEFSTAL



In een winkel aan de Korte Kerkstraat te Terneuzen werd woensdag omstreeks

16.15 uur een trui ter waarde van E 84.90 door een 30-jarige man uit deze plaats weggenomen.
Toen de man het pand verliet ging het alarm af en nam hij de benen. Hij werd echter herkend zodat hij later in zijn woning kon worden aangehouden.


Z-3247-2003 BLIKSCHADE


Op de Grote Kreekweg te Hulst vond woensdag rond 13.45 uur een aanrijding plaats.
Een 28-jarige man uit Terneuzen reed als bestuurder van een vrachtwagencombinatie over de Rijksweg N60, komende uit de richting van Hulst en reed bij groen licht het kruispunt op.
Over de Rijksweg N60 komende vanuit de richting Kapellebrug reed een 32-jarige automobiliste uit Mechelen (B) door rood licht, gevolg een aanrijding.
De voorzijde van de auto raakte geheel beschadigd, de vrachtwagencombinatie raakte aan de achterzijde beschadigd.
Er raakte niemand gewond.





Politie Zeeland