Ingezonden persbericht


Kick off onderzoek Atos KPMG Interim Management in Slot Zeist

'The Perfect Match': teambuilding aan de top

Aan welke kenmerken moet het management voldoen om de onderneming met succes op de kaart te zetten? Of: hoe bereik je de perfecte match tussen de bedrijfsdoelstellingen en de kwaliteiten van het managementteam? Deze vragen liggen ten grondslag aan het onderzoek dat Atos KPMG Interim Management laat uitvoeren naar teamprestaties aan de top. Op donderdag 15 mei is Slot Zeist het décor van de kick off van dit onderzoek, dat wordt geleid door prof. dr. Michel Vandenput, hoogleraar Organisatieverandering en *Advisering aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

Het wetenschappelijke onderzoek wordt verricht onder de leden van managementteams van ruim zestig geselecteerde ondernemingen en overheidsinstellingen en moet antwoord geven op de vraag welke persoonlijke kenmerken en managementstijlen binnen een managementteam moeten samenkomen om een bedrijf succesvol te maken en zonder kleerscheuren door moeilijke tijden heen te loodsen. De rol van de CEO is hierbij niet langer zaligmakend. De onderzoekshypothese is gebaseerd op het uitgangspunt dat een spreiding van rollen over meerdere teamleden de mogelijke sleutel is tot succes.

Michel Vandenput zal tijdens de bijeenkomst een toelichting geven op de doelstellingen en de opzet van het onderzoek. Daarnaast treden een aantal vooraanstaande gastsprekers voor het voetlicht. Zo geeft Jan Timmer, voormalig President van Philips, zijn visie op het thema en reageert prof. dr. Hans Strikwerda, Senior Executive Management Consultant van Nolan Norton & Co., met een aantal interessante praktijkcases.

Graag nodigen wij u uit om op donderdag 15 mei aanwezig te zijn tijdens deze kick off-bijeenkomst in Slot Zeist. U kunt via het bijgaande faxformulier laten weten of u van onze uitnodiging gebruikmaakt. Wilt u zo vriendelijk zijn dit formulier vóór vrijdag 10 mei 2003 te faxen aan:

TBWA\PR Company, Amsterdam
T.a.v. Anneke Dan
FAXNUMMER: (020) 571 56 91

PROGRAMMA BIJEENKOMST ATOS KPMG INTERIM MANAGEMENT
NAAR AANLEIDING VAN KICK OFF ONDERZOEK 'THE PERFECT MATCH'


18.00 - 19.00 uur Ontvangst in de gewelven van Slot Zeist met een broodjesbuffet

19.00 - 19.10 uur Opening in de congreszaal door Lex Helmich, Managing Director van Atos KPMG Interim Management

19.10 - 19.40 uur Toelichting op de doelstellingen en de opzet van het onderzoek door prof. dr. Michel Vandenput, hoogleraar Organisatieverandering en -Advisering aan de Katholieke Universiteit Nijmegen

19.40 - 20.10 uur Lezing door Jan Timmer, voormalig president van Philips, waarin hij zijn visie geeft op het onderzoeksthema

20.10 - 20.40 uur Prof. dr. Hans Strikwerda, hoogleraar Organisatieleer en Organisatieverandering aan de Universiteit van Amsterdam en Senior Executive Management Consultant van Nolan, Norton & Co.

Vanaf 20.40 uur Borrel

FAXANTWOORDFORMULIER

Managementbijeenkomst Atos KPMG Interim Management op donderdag 15 mei in Slot Zeist n.a.v. kick off onderzoek 'The perfect match'

0 Ja, ik ben op donderdag 15 mei aanwezig tijdens de managementbijeenkomst van Atos KPMG Interim Management.

0 Nee, ik ben helaas verhinderd, maar ik wil graag meer informatie ontvangen.

Naam:

Medium:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Faxnummer:

Dit antwoordformulier graag uiterlijk op vrijdag 10 mei 2003 faxen naar:

TBWA\PR Company
T.a.v. Anneke Dam
FAX: (020) 57 15 691