Gemeente Amerongen


BEWONERSBRIEF

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Amerongen werkt aan een plan voor een multifunctioneel centrum dat de kwaliteit en het bestaan van belangrijke maatschappelijke voorzieningen moet garanderen. Inmiddels ligt hierover een voorstel op tafel, waar de gemeenteraad nog een beslissing over moet nemen. Op verzoek van de gemeenteraad worden ter voorbereiding van deze besluitvorming nog drie werkbijeenkomsten gehouden om met u van gedachten te wisselen.

Werkbijeenkomst Allemanswaard 15 mei - thema: Inhoud

Onder meer stimuleren van de kwaliteit van Amerongse voorzieningen, de meerwaarde van een multifunctioneel centrum en een 'Kulturhus', waar alle verschillende diensten als één geheel samenwerken. Locatie: Dorpshuis, aanvang 19.30 uur
LET OP : vanwege grote verwachte drukte is deze eerste bijeenkomst verplaatst van de raadszaal naar het Dorpshuis in Amerongen.

Werkbijeenkomst Allemanswaard 22 mei, 19.30 uur - thema: Financiën

Centraal staan vragen als: Wat is er financieel mogelijk en op welke wijze zou een eventueel multifunctioneel centrum gerealiseerd kunnen worden? Wat gebeurt er met de OnroerendZaakBelasting en hoe luidt de financiële onderbouwing?
Locatie: Dorpshuis, aanvang 19.30 uur

Werkbijeenkomst Allemanswaard 27 mei 2003, 19.30 uur - thema: Proces

Bijeenkomst, onder meer over de toekomst en de aanpak van het project, de samenwerking van de betrokken organisaties en mogelijkheden voor inspraak van belanghebbenden. Locatie: Raadszaal, aanvang: 19.30 uur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn op (één van) de werkbijeenkomsten, dan kunt u de komende weken uw vragen en opmerkingen ook schriftelijk kenbaar maken bij de stuurgroep Allemanswaard. Dit kan via een brief aan het college (postbus 1, 3958 ZT Amerongen) en via een e-mail aan s.rinsma@amerongen.nl. De stuurgroep zal op de vragen en opmerkingen reageren via artikelen op de gemeentepagina.