Ingezonden persbericht

MaXXus organiseert Telefoniste van het jaar verkiezing

LEIDEN, 20030515 -- MaXXus beseft hoe belangrijk de rol is die de telefoniste in een bedrijf vervult. De indruk die u bij de eerste telefonische kennismaking van het bedrijf krijgt is voor het grootste gedeelte afhankelijk van de benadering van deze telefoniste. In de praktijk is het MaXXus echter opgevallen dat deze hardwerkende en bij het bedrijf betrokken personen niet altijd de waardering krijgen die ze verdienen. Soms worden er zelfs vergeefse pogingen ondernomen deze persoonlijke benadering te imiteren door een met standaard teksten gevuld apparaat. Dé reden om deze groep van telefonistes een compliment te maken en één telefoniste in het bijzonder.

MaXXus reikt dit jaar dan ook de "gouden headset award" uit aan degene die zich vervolgens telefoniste van het jaar mag noemen. De award is bedoeld voor die telefoniste die deze prijs verdient voor telefonische gastvrijheid.

Organisaties kunnen via de website www.telefonistevanhetjaar.nl de telefoniste aanmelden. Geef de naam op van de persoon, de bedrijfsnaam en het telefoonnummer waaronder zij bereikbaar is. Vrijdag 17 oktober 2003 maakt MaXXUs telecom de winnaar bekend via de site www.telefonistevanhetjaar.nl. De winnaar ontvangt een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Curacao.

MaXXus telecom is vooraanstaand leverancier van Siemens telefoon centrales en randapparatuur. MaXXus richt zich op het volledige MKB en kenmerkt zich door een verassende op service gerichte aanpak. Voor meer informatie: www.maxxus.nl of per email: info@maxxus.nl