Ingezonden persbericht


Persbericht Nijkerk, 30 januari 2003

'Interim Management: Van trend naar Toekomst'

Op 15 mei 2003 is het 't Spant in Bussum bevolkt met interimmanagers. De Nederlandse Orde van Registermanagers (ORM) houdt voor de tweede maal een congres waarin prominente sprekers zijn uitgenodigd om hun visie hierover te geven.

Hoe ziet interim-management er over 5 jaar uit?
Deze centrale vraag wordt uit verschillende oogpunten belicht en nader uitgewerkt; vanuit ervaring, politiek en bestuur, economische context, moderne organisatievormen en
-middelen. Naast lezingen en debatten wordt er ook interactief en artistiek gewerkt en is er volop ruimte voor netwerken, gezelligheid, zien en gezien worden.
Inmiddels zijn de volgende sprekers bereid gevonden op het congres te spreken: Dr. Yvonne D. Burger is rector bij Sioo, interuniversitair centrum voor ontwikkeling op het terrein van organisatie- en veranderkunde. Binnen Sioo is zij in het bijzonder verantwoordelijk voor het kenniscentrum interim management. Daarnaast is zij partner bij het organisatieadviesbureau Burger & Van Eijbergen. De heer Ir. Karel J. Noordzij MBA was van januari tot juli 2002 President-Directeur a.i. van de NV Nederlandse Spoorwegen te Utrecht. Tot medio 2001 was hij Algemeen Voorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN). 3. Prof. Dr. André Wierdsma heeft vanuit zijn praktisch werk in het Executive Management Development Center van Universiteit Nyenrode een origineel begrippenkader ontwikkeld van waaruit hij de aangegeven thema's benadert. Hij werd bekend als co-auteur van het boek 'Op weg naar een lerende organisatie'. 4. Rob van Gijzel (dagvoorzitter) was Tweede Kamer-lid en is zeer bekend geworden vanwege de Bouwfraude. Per 1 juli 2002 heeft hij Politea VOF opgericht te Eindhoven, dat gericht is op onderzoek, communicatie, advies en organisatie. Victor Müller (muzikaal trainer). De afgelopen tien jaar werkte Victor Müller voor veel Nederlandse en internationale bedrijven. Voor onder andere De Baak en Het Nieuwe Trivium heeft hij met collega's producten ontwikkeld zoals Inspirerend Management en Gezag Ontwikkelen. Bovenstaande sprekers beloven inhoudelijk een bijzonder en inspirerend congres!

Wilt u nadere informatie of zich aanmelden, kijk dan op www.ormcongres.nl