Ingezonden persbericht


Eindhoven, 5 maart 2003

S

eminar & expositie

Content Management Systems

Op 15 mei 2003 organiseert het CKC in het Triavium te Nijmegen het seminar & expositie Content Management Systems. Deze dag brengt kennis, ervaringen en vraag & aanbod op het gebied van content management systemen (CMS) bij elkaar.

Onder leiding van prof.dr. Martijn Hoogeveen worden actuele onderwerpen uitvoerig toegelicht zoals een efficiënte organisatie van goede content, de selectie van een systeem, de complete CMS-markt, Digital Rights Management en de integratie van CMS en andere systemen. Het congres heeft bijdragen van onder andere Hartman Communicatie, ITcommercie, Geniepark en Cap Gemini Ernst & Young. Ook worden een aantal casestories uitgebreid belicht; men verneemt de praktijkverhalen van ABN AMRO, TUI Nederland, PropertyNL en de Fietsersbond. Daarnaast presenteren hoogwaardige ICT-oplossingen zich op de expositie en met presentaties.

Kortom, met een bezoek aan deze dag is men in één keer op de hoogte van het aanbod van content management systemen en de mogelijkheden ervan voor de organisatie!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van Content Management Systems op zou willen nemen op uw site. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.CMScongres.nl of u kunt contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten

Aukje Bovend'eerdt

CKC

Meer informatie:

Aukje Bovend'eerdt (aukje@ckc-seminars.nl)

CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)

Postbus 984

5600 AZ Eindhoven

tel. 040 - 212 9499

fax 040 - 212 9407

www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:
ICT Zorg: www.ictzorg.nl
P&O Systems: www.PO-systems.nl
ICT Bouw: www.ictbouw.nl
Content Management Systems: www.CMScongres.nl
ICT Transport: www.icttransport.nl
Marketing & Sales Systems: www.MS-systems.nl
Financial Systems: www.financial-systems.nl
Professional Services Automation: www.PSAplaza.nl