Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t
(en uw persoonlijke uitnodiging)

Kom, kijk en laat u verrassen tijdens het congres Interim Management: Van trend naar Toekomst', 15 mei 2003 is het 't Spant in Bussum.

De Nederlandse Orde van Registermanagers (ORM) houdt voor de tweede maal een congres waarin prominente sprekers zijn uitgenodigd om hun visie hierover te geven. Hoe ziet interim-management er over 5 jaar uit?
Deze centrale vraag wordt uit verschillende oogpunten belicht en nader uitgewerkt. Vanuit ervaring, politiek, bestuur en economische context zullen moderne organisatievormen en middelen de onderwerpen van gesprek zijn.

De volgende sprekers zullen op het congres spreken:

Dr. Yvonne D. Burger is rector bij Sioo, interuniversitair centrum voor ontwikkeling op het terrein van organisatie- en veranderkunde. Binnen Sioo is zij in het bijzonder verantwoordelijk voor het kenniscentrum interim management. Daarnaast is zij partner bij het organisatieadviesbureau Burger & Van Eijbergen.

De heer Ir. Karel J. Noordzij MBA was van januari tot juli 2002 President-Directeur a.i. van de NV Nederlandse Spoorwegen te Utrecht. Tot medio 2001 was hij Algemeen Voorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Prof. Dr. André Wierdsma heeft vanuit zijn praktisch werk in het Executive Management Development Center van Universiteit Nyenrode een origineel begrippenkader ontwikkeld van waaruit hij de aangegeven thema's benadert. Hij werd bekend als co-auteur van het boek 'Op weg naar een lerende organisatie'. Victor Müller (muzikaal trainer). De afgelopen tien jaar werkte Victor Müller voor veel Nederlandse en internationale bedrijven. Voor onder andere De Baak en Het Nieuwe Trivium heeft hij met collega's producten ontwikkeld zoals Inspirerend Management en Gezag Ontwikkelen.

Rob van Gijzel (dagvoorzitter) was Tweede Kamer-lid en is zeer bekend geworden vanwege de Bouwfraude. Per 1 juli 2002 heeft hij Politea VOF opgericht te Eindhoven, dat gericht is op onderzoek, communicatie, advies en organisatie.

Bovenstaande sprekers beloven inhoudelijk een bijzonder en inspirerend congres!

Naast lezingen en debatten wordt het eerste boek uit de nieuwe serie van ORM feestelijk gepresenteerd en ontvangen alle deelnemers als primeur dit eerste boekje met als actuele titel "Ziekteverzuim of Arbeidsverzuim?". Uitgegeven door de Koninklijke van Gorkum, en geschreven door Joop Ramondt, Maarten Levenbach en Michiel van Liere. Het is een waardevolle aanwinst voor de boekenkast van elke manager, personeelsmanager en directeur. De presentatie van het boek wordt op verrassende wijze omlijst door Jules Deelder, de man die hilarisch en scherp zijn visie geeft.

Tijdens het congres is een speciale persruimte beschikbaar voor het afnemen van interviews Het maken van foto's kan vanzelfsprekend tijdens het hele programma.

Einde dag is er aansluitend een drankje en een hapje.

Binnenkort nemen wij telefonisch contact met u op om te horen of wij op uw komst kunnen rekenen? Of stuur bijgaande reactiefax voor reservering aan ons terug.

Wilt u nadere informatie? Kijk dan op www.ormcongres.nl of bel naar: Marieke van Zeijts van MOS Events, het congresbureau van het ORM congres, (tel. 033 247 34 07, e-mail: Mosevents@mos-net.nl) r e a c t i e f a x

Ja, wij maken graag gebruik van uw uitnodiging om als speciale gast 15 mei 2003 aanwezig te zijn tijdens het congres : "Interim Management, Van Trend naar Toekomst"

Aantal personen--------------------------------------------------------------------------------------

Deze reactiefax sturen naar:

Marieke van Zeijts van MOS Events, het congresbureau van het ORM congres, (tel. 033 247 34 07, fax. 033 246 04 70, e-mail: Mosevents@mos-net.nl)

---- --