Gemeente Wassenaar

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in Wassenaar 02-05-2003

Donderdagavond 15 mei a.s. houdt de Programmaraad LRVW een openbare vergadering in het gemeentehuis van Wassenaar, raadhuis De Pauw (Frederikzaal) aan de Raadhuislaan 22. GeĂŻnteresseerden uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en van de gemeente Pijnacker-Nootdorp (kern Nootdorp) zijn welkom om deze vergadering bij te wonen van 20.30 - 22.30 uur. Aan het begin van de vergadering is er 15 minuten gereserveerd voor inwoners van de betrokken gemeenten om in te spreken. De maximale inspreektijd is 5 minuten per persoon. Voorafgaand aan de vergadering dient men aan de voorzitter kenbaar te maken, in te willen spreken.

Televisie-advies
Jaarlijks voor 1 juni is de Programmaraad verplicht haar advies betreffende het televisiezender-aanbod bij kabelexploitant Casema in te dienen. Tijdens deze vergadering zal de Programmaraad zich buigen over het zenderaanbod betreffende het basispakket voor Casema-abonnees.
Tevens zal een kijk- en luisteronderzoek van Casema aan de orde komen.

Advies
De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW moet rekening houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.
Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag 2002 van de Programmaraad, dat ter inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betrokken gemeenten.

Postbusnummer
De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwoners van de deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men uitsluitend schriftelijk terecht bij het volgend adres: Programmaraad LRVW
Postbus 1147
2260 BC LEIDSCHENDAM

Bijgaand treft u de agenda van deze vergadering aan.