Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

MEER OMZET, MINDER WERK...
REMOTION BIEDT HORECA VEEL VOORDELEN

Amsterdam, mei 2003 ­ Remotion, ontwikkelaar van Content Management Systemen (CMS), richt zich met haar vernieuwde systeem "Mercury" met name op de hospitality industry. "Mercury" ­ dat op de beurs CMS 2003 op 15 mei in Nijmegen wordt gepresenteerd ­ is functioneel, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Dankzij dit CMS blijft de website eenvoudig up-to-date en wordt het online reserveren aantrekkelijker en toegankelijker door de mogelijkheid constant beschikbaarheid en aanbiedingen aan te passen.

Remotion en Mercury
Remotion ontwikkelt sinds 2000 Content Management Systemen (CMS), zoals het onlangs verbeterde "Mercury". Dit is hèt systeem waarmee het bouwen, beheren en onderhouden van complexe websites, eenvoudig en overzichtelijk wordt gemaakt. Inhoud en vormgeving van een website worden als het ware gescheiden, wijzigingen zijn zo eenvoudig door de gebruiker zelf door te voeren. Ook het uitdraaien van statistieken en het ontwikkelen en verzenden van digitale nieuwsbrieven via de website behoren tot de mogelijkheden.

Mercury en horeca
Het CMS "Mercury" is een uitstekende basis voor websites van bedrijven in de hospitality industrie. Dankzij het overzichtelijke en betrouwbare systeem wordt het online reserveren voor de website bezoeker een stuk toegankelijker. "Omdat we zelf snel en gemakkelijk onze website kunnen aanpassen, blijven aanbiedingen en beschikbaarheid altijd up-to-date. Hierdoor heeft het online boeken een enorme vlucht genomen, van 10 naar 15 procent! Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking met Remotion," aldus Marcel Bosman, directeur van Hotel Lapershoek.

CMS 2003 in Nijmegen
Op donderdag 15 mei vindt in het Triavium in Nijmegen CMS 2003 plaats. Op deze beurs wordt het actuele aanbod van Content Management Systemen en de mogelijkheden daarvan aan bedrijven gepresenteerd. Ook Remotion is op deze beurs aanwezig en presenteert "Mercury" in de vorm van een case studie over Amrâth Hotels en restaurants, inmiddels de snelst groeiende hotelgroep van Nederland.

Voor meer informatie over Mercury en Remotion zie www.remotion.nl of bel 020 44 71 179.

Remotion ontwikkelt Content Management System (CMS), toepassingen voor organisaties en bedrijven die meer uit hun website willen halen. Remotion heeft vele jaren ervaring in e-business en internetoplossingen en biedt een compleet pakket diensten aan. Met een CMS wordt vorm en inhoud van een website gescheiden. Dit betekent dat bij elke inhoudelijke verandering niet de hele site hoeft te worden aangepast. Hiermee ontstaan legio mogelijkheden voor een efficiëntere en effectievere aanwezigheid op het web.