Praktijk Onderzoek Bloembollen en Bolbloemen


Bezoek aan Open dag PPO Bloembollen telt mee voor verlenging spuitlicentie

Om uw spuitlicentie te kunnen verlengen, moet u een aantal bijeenkomsten hebben bijgewoond. Dit jaar kunt u het bezoek aan één van de twee voorjaars open dagen van PPO Bloembollen laten meetellen. Neem uw licentiepas mee en houd er rekening mee dat uw bezoek minimaal 3 uur duurt!!

Een spuitlicentie is een bepaalde periode geldig. In die periode moet de houder van de spuitlicentie een aantal cursussen bijwonen om de spuitlicentie te kunnen verlengen. Afhankelijk van de aard en datum van afgifte van de spuitlicentie zijn dat er 2 tot 4. Dit jaar kan een bezoek aan de open dagen van PPO Bloembollen meetellen als één van de bij te wonen activiteiten. Uw bezoek dient dan minimaal 3 uur te duren en na afloop wordt u gevraagd kort een aantal indrukken en ervaringen van uw bezoek op papier te zetten. De kosten voor registratie bedragen EUR 30,-.

Alleen de Open dag van PPO De Noord op 15 mei in St. Maartensbrug (13.00 - 21.00 uur) en de Open dag van PPO Bloembollen op 21 mei in Lisse (13.30 - 21.00 uur) hebben een erkenning gekregen voor de verlenging van de spuitlicentie.

Tijdens de open dagen wordt een schat aan informatie aangeboden over het lopende onderzoek in de bloembollen. Een bezoek aan de open dagen is uw tijd meer dan waard.