Gemeente Terneuzen

Persbericht - 15 mei 2003

BEWEGWIJZERING DOW VERBETERD

Op verzoek van de gemeente Terneuzen wordt deze week door de provincie Zeeland de bewegwijzering richting DOW Benelux BV verbeterd. Dit vanwege vele klachten in Hoek over verkeerd rijdende chauffeurs. Het gaat om een proef; inwoners van Hoek kunnen hun bevindingen over de aanpassingen melden bij de provincie of de gemeente.

Er worden extra borden geplaatst richting DOW, namelijk langs de Hoekseweg ter hoogte van de Koudepolderstraat, Altenastraat, Grootteweg, en tweemaal op de aansluiting N682 / N252. Op de borden wordt DOW en de havenbewegwijzering aangegeven.

Vooral in de kern Hoek leiden verkeerd rijdende vrachtwagens regelmatig tot overlast. De aanpassing is een tijdelijke situatie. Aan inwoners van Hoek wordt gevraagd de komende periode in de gaten te houden of de situatie verbetert.

Bevindingen kunnen schriftelijk worden doorgegeven aan de provincie Zeeland t.a.v. J. van de Velde, Axelsestraat 208, 4537 AX Terneuzen of de gemeente Terneuzen t.a.v. de afdeling Ruimte, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. De e-mail adressen zijn respectievelijk j.vd.velde@zeeland.nl en gemeente@terneuzen.nl.

Nadere informatie:

Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoon 0115 - 455 523