Dolfinarium


Dolfinarium Harderwijk deelnemer Week van de Zee 2003

publikatiedatum: 15 mei 2003 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 15 mei 2003 - Van donderdag 15 tot en met zondag 25 mei 2003, vindt voor de tweede keer de Week van de Zee plaats. Elf dagen waarin de unieke waarden van onze kust en zee de volle aandacht krijgen.

Tijdens de Week van de Zee kan men ruim 250 verschillende activiteiten bezoeken, van Sluis tot Schiermonnikoog en van Amsterdam tot Zeewolde. Meer dan 100 organisaties zetten hun deuren wijd open en zorgen voor een spetterend programma.

Ook Dolfinarium Harderwijk heeft zich wederom aangemeld als officieel deelnemer. Het Dolfinarium biedt haar gasten tijdens de Week van de Zee dagelijks een strandingsactiviteit in het Opvangcentrum Fort Heerewich, een kleurplatenwedstrijd op deze site (kijk op Wally's speelsite) en een speciaal 'Week van de Zee' diner in het Lagune Restaurant (klik hier). Daarnaast wordt Het Roggenrif en Het Wad deze week extra onder de aandacht gebracht. Gasten kunnen zich op het park zelfs inschrijven voor de speciale Zeehondenronde in Het Wad, die op zondag 18 mei wordt georganiseerd.

Op www.weekvandezee.nl staan alle activiteiten vermeld voor jong en oud, speciaal voor kinderen of het hele gezin, lezingen, unieke tentoonstellingen en doe-activiteiten. Week van de Zee: de zee is even overal!

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie van Dolfinarium Harderwijk, via telefoonnummer 0341-467467.