Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

donderdag 15 mei 2003


Putten- Diefstal uit auto's


Op woensdagochtend 14 mei werd er door een drietal inwoners uit Putten aangifte gedaan van diefstal uit hun auto. Twee auto's stonden geparkeerd aan de Halvinkhuizerweg en er stond een auto geparkeerd aan de Prins Hendrikweg.

Uit de auto's zijn verschillende voorwerpen weggenomen, geluidsapparatuur en een mobiele telefoon.


Oldebroek- Verkeersongeval met letsel

Een 37-jarige vrouw uit 't Loo is op 14 mei gewond geraakt nadat zij een aanrijding had gehad. Terwijl zij via de Harm Aartsweg de Bovenheigraaf opreed was zij met haar radio bezig en zag hierdoor een stilstaande vrachtwagen over het hoofd.
Hierdoor kwam zij tegen de achterzijde van de vrachtwagen tot stilstand.
Hierdoor raakte zij gewond aan haar arm. Ze is overgebracht naar een ziekenhuis..
Haar auto raakte zwaar beschadigd.


Ermelo- Verkeersongeval met letsel

Op woensdag 14 mei kwam er een melding binnen van een aanrijding op de Varenlaan. Ter plekke bleek het te gaan om een kop- staart aanrijding. Een 56- jarige automobiliste uit Marienheem zag de andere 80- jarige automobilist uit Ermelo over het hoofd toen zij haar aandacht richtte op een groepje overstekende kinderen.
De auto van de 80- jarige man bleek een behoorlijke schade door de aanrijding te hebben overgehouden. Als gevolg van de aanrijding klaagde de man over pijn aan zijn nek en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Enige tijd later bleek de man slechts enkele lichte kneuzingen aan het ongeval te hebben overgehouden.


Elburg-Verkeersongeval met letsel

Een 30 jarige vrouw uit Elburg is gewond geraakt nadat een andere personenauto vol op de achterzijde van haar stilstaande personenauto botste op de Oostelijke Rondweg. Haar personenauto schoot een eind naar voren, beide voorstoelen braken af. De vrouw met haar kinderen zijn ter plekke geholpen door de ambulance. Alleen de vrouw is voor onderzoek naar een ziekenhuis in Harderwijk gebracht.


Heerde- Snelheidscontrole

Op 14 mei '03 in de middag is er een radarcontrole gehouden op de Kamperweg(50 km/u). 521 passanten, 89 overtredingen waarvan de hoogste 83 km/u.


Veessen- Snelheidscontrole


Op 14 mei '03 in de middag is er een radarcontrole gehouden op de Ijsseldijk (30 km/u). 123 passanten, 53 overtredingen waarvan de hoogste 73 km/u.





Heerde- Diefstal uit auto's


In de nacht van 13 mei '03 op 14 mei '03 is er diefstal gepleegd vanuit twee bedrijfsauto's aan de Korte Heegde en aan de Roskamp. De sloten zijn beschadigd en er zijn o.a een tegeltrilmachine en gereedschap ontvreemd.











038-375 10 50 ---- --