Gemeente Alphen aan den Rijn


Afsluiting gedeelte Laan der Continenten

Op maandag 12 mei a.s. is gestart met werkzaamheden voor de aanleg van een duiker op de Laan der Continenten tussen de rotonde Europaplein en de rotonde Laan der Continenten.

In verband met de uitvoering van de werkzaamheden wordt één rijbaan van bovenvernoemd gedeelte van de Laan der Continenten afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer gedurende de duur van de werkzaamheden.

Over het andere gedeelte van de rijbaan van de Laan der Continenten is het voor het gemotoriseerd verkeer alleen mogelijk richting de wijk Kerk en Zanen te rijden. Vanuit de wijk Kerk en Zanen wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid. De omleiding wordt met verwijsborden aangegeven.

Van 1 augustus t/m 18 augustus (bouwvakvakantie) zullen beide rijbanen van de Laan der Continenten tijdelijk in beide richtingen opengesteld worden voor het gemotoriseerd verkeer.

De totale uitvoering van de werkzaamheden duurt tot medio oktober 2003.

Openbaar vervoer Connexxion
De buslijnen van Connexxion rijden tijdelijk vanuit de wijk Kerk en Zanen richting centrum over de route Noorderkeerkring, A.van Leeuwenhoekweg, H.A. Lorentzsweg, J.M. Den Uylsingel.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 15 mei 2003 laatste wijziging