Beers Bedrijfsauto

Honderdste Scania voor Abraham de Haan

---

14/05/2003
De sleutels van de honderdste Scania worden overhandigd. V.l.n.r. mevr. De Haan, dhr De Haan en dhr De Jonge van Beers Bedrijfsauto (klik voor grotere foto) Abraham de Haan Transport B.V. uit Alblasserdam heeft onlangs de sleutels van de honderdste Scania in het wagenpark van de Nederlandse vestigingen in ontvangst genomen. Dit voertuig maakte deel uit van een serie van 15 trekkers die is afgeleverd aan het bedrijf. Alle 15 voertuigen waren van het type Scania R114LA6X2/4, drie-assige trekkers met de zuinige 380 pk/280 kW sterke 11 liter motor. De Scania's zullen worden ingezet voor het transport van brandstof t.b.v. Texaco. De auto's zijn afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto te Zwijndrecht.

In het Rotterdamse havengebied zijn de voertuigen van Abraham de Haan een bekende verschijning; al dan niet in de kleuren van de grote oliemaatschappijen. Al sinds 1962 is het bedrijf actief als transporteur van brandstoffen. In de loop der tijd zijn daar heel wat logistieke diensten bijgekomen. Zo beschikt De Haan over uitgebreide op- en overslagfaciliteiten en maakt het naast het hoofdkantoor in Alblasserdam ook gebruik van nevenvestigingen in Arnhem, Zwolle, België en Luxemburg. Het totale internationale wagenpark van De Haan omvat 180 eenheden, waarvan 175 Scania's.

Gedurende de afgelopen 40 jaar is Abraham de Haan Scania en dealer Beers trouw gebleven. Met name het zeer gunstige brandstofverbruik en de betrouwbaarheid van de Scania's en de goede service van de dealervestiging van Beers hebben daar in hoge mate aan bijgedragen.

Meer informatie over Abraham de Haan Transport B.V.