Ministerie van Justitie

15 mei 2003

Trimbos-instituut start met vernieuwde website

Het Trimbos-instituut heeft zijn website ingrijpend vernieuwd. Onder www.trimbos.nl is vanaf 13 mei uitgebreide informatie te vinden over de werkterreinen van het instituut: drugs en verslaving, psychische stoornissen en zorg. De website biedt ook overzichten van lopende projecten, medewerkers en producten van het Trimbos-instituut. Verder is het mogelijk om te zoeken in de catalogus van de bibliotheek.

Het Trimbos-instituut is het landelijk kennisinstituut voor geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en maatschappelijke zorg. Met de nieuwe website wil het Trimbos-instituut informatie over de verschillende aspecten van geestelijke gezondheid beter toegankelijk maken voor professionals in zorg en beleid, maar ook voor alle anderen die hierin geïnteresseerd zijn.

Het Trimbos-instituut vindt dat internet steeds belangrijker wordt bij het realiseren van de missie van het instituut: het creëren en toepasbaar maken van kennis over geestelijke gezondheid in beleid en praktijk van de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg en de maatschappelijke zorg.

Wie op de hoogte wil blijven van recente ontwikkelingen, onderzoeksresultaten en publicaties, kan zich via de website aanmelden voor een attendering op het verschijnen van het maandelijkse bulletin.