Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 15-05-2003 Mediaberichten 15 mei (14.30 uur)

3e verdachte aangehouden in ontvoeringszaak

WELL De politie heeft woensdagavond in Arnhem een derde verdachte aangehouden in de ontvoeringszaak van een 20-jarige vrouw. Uit het lopende onderzoek bleek dat de nu gearresteerde man, een 46-jarige man uit Arnhem, ook betrokken is geweest bij de ontvoering. De politie verdenkt de man van medeplichtigheid aan de ontvoering.

Fietsster gewond bij aanrijding

HORN Een 13-jarig meisje uit Beegden is donderdagmorgen bij het oversteken van de Beegderweg geschept door een personenauto. Volgens getuigen stak het meisje op haar fiets zonder op te letten de weg over en werd zij daarbij door de auto van een 25-jarige man uit Susteren gegrepen. In eerste instantie leek het meisje ernstig gewond, eenmaal in het ziekenhuis bleek zij een gebroken sleutelbeen te hebben. Van de aanrijding waren veel scholieren getuigen. Zij waren daardoor behoorlijk van slag en voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Gewonde snorfietsster

VENRAY Bij een aanrijding tussen een personenauto en een snorfiets, is donderdagmorgen een 67-jarige vrouw uit Venray gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 22-jarige vrouw uit Ysselsteyn op de Noorderhof vanaf het parkeerterrein de weg op wilde rijden en daarbij de snorfietsster geen voorrang verleende. De gewonde vrouw is naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.