SNS Reaal Groep

CVB Bank introduceert spaarrekening met toprente

15 mei 2003

Trouwe spaarders worden extra beloond
De CVB ExtraRenterekening is een spaarrekening die trouwe spaarders extra beloont. De rekening werkt als volgt: over elke ingelegde euro ontvangt de klant een basisrente van 2%. Het unieke van deze rekening zit hem in de bonusrente die de klant kan verdienen. Over het saldo dat tenminste een half jaar op de rekening staat (de vaste kern) ontvangt de klant een extra bonusrente van 2,1%*, waarmee de totale rente uitkomt op 4,1%*. Elk half jaar wordt de rekening getoetst op het vaste kernsaldo. De totaal opgebouwde rente wordt in januari in één keer uitgekeerd.


* Peildatum rente 14 mei 2003. Uiteraard zijn onvoorziene rentewijzigingen voorbehouden

Spaarrekening zonder opnamebeperkingen
De CVB ExtraRenterekening is een spaarrekening zonder opnamebeperkingen. Deze rekening is extra interessant voor klanten die op zoek zijn naar een absolute toprente, die direct een flink saldo kunnen inleggen en hun geld voor langere tijd (tenminste een half jaar) op de rekening kunnen laten staan. Bij CVB Bank is het wel mogelijk, maar niet verplicht via internet te sparen.

CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door de samenwerking met CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een groeiend netwerk van ruim 300 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
---

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Carola Remers, manager Marketing
Postbus 70053
5201 DZ 's-Hertogenbosch
tel. 073 - 683 32 01
06 - 533 27 060
fax. 073 - 683 36 85
e-mail: carola.remers@cvbbank.nl
www.cvbbank.nl