Ingezonden persbericht


Persbericht
Hoofddorp, 15 mei 2003

BAS Computers Benelux officieel distributeur van Logitech retail

De succesvolle distributeur BAS Computers is met ingang van 1 mei 2003 benoemd tot officieel distributeur van de complete lijn Logitech retail producten bestaande uit; muizen, toetsenborden, game devices en speakersets. Het distributieschap is voor de gehele Benelux waaronder België waar BAS Computers sinds 1 januari 2003 ook een vestiging heeft.

BAS Computers was reeds officieel distributeur van Logitech OEM producten maar kan daar nu ook de retail lijn aan toevoegen. Door wederom een top merk toe te voegen aan het assortiment wil BAS Computers de 'one-stop shopping' filosofie die het bedrijf voert kracht bij zetten. Commercieel Directeur Bart Scheltema de Heere; "Het uitgebreide assortiment aan hedendaagse topmerken is nu nog vollediger, hierdoor kunnen wij de resellers optimaal ondersteunen bij de keuze van hun assortiment".

Einde Persbericht

Over BAS Computers:
BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen acht jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele internationale organisatie met meer dan 100 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle RMA afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Over Logitech:
Logitech is internationale marktleider op het gebied van human interface-apparaten en software die mensen met digitale informatie en het internet verbinden en hen in staat stellen in de digitale wereld efficiënter te werken, spelen en communiceren. De producten van het bedrijf combineren essentiële kerntechnologieën, voortdurende innovatie, bekroond industrieel ontwerp en een uitstekende prijs / prestatie-verhouding. Logitech blinkt uit in massaproductie met strenge kwaliteitscontrole, wereldwijde distributie en logistiek. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in Azië en kantoren in belangrijke steden in Noord-Amerika, Europa en Pacifisch Azië. Het bedrijf heeft op dit moment wereldwijd meer dan 4800 mensen in dienst.

Meer informatie over dit persbericht:
BAS Computers
Bart van Saarloos
T: +31 (0) 23 556 09 04
M: +31 (0) 65 398 68 54
E: b.saarloos@bascomputers.nl
www.bascomputers.nl

---- --