Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 15-05-2003
Persberichten donderdagmiddag 15 mei 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

Ron Reinds neemt vanaf 17.00 uur perspiket over

Trilplaat gestolen

WESTERBORK Woensdagnacht is vanaf een bedrijfsterrein aan de Gagelmaat een trilplaat gestolen. De daders hebben het slot van het toegangshek doorgeknipt. Namens het bedrijf, een stenenhandel, deed een 59-jarige man aangifte.

Winkeldief aangehouden
COEVORDEN Donderdagochtend tegen halftien is een 49-jarige man uit de plaats betrapt bij diefstal in een winkel in de Friesestraat. Nadat hij betrapt was ging hij er met gestolen kleding vandoor. Na een zoekactie werd hij bij het NS-station aangetroffen en vervolgens aangehouden. Na verhoor kreeg hij een dagvaarding uitgereikt. Omdat hij nog een week gevangenisstraf tegoed had kan hij die meteen uitzitten.

Man met openstaande gevangenisstraf aangetroffen EMMEN Donderdagochtend trof de politie in een leegstaande woning in De Dilgt een 31-jarige man uit Arnhem aan, die nog wat straf tegoed had. Hij bleek nog ruim 4 maanden te mogen uitzitten. De politie had een melding gekregen dat een aantal mannen in de lege panden aan het rondstruinen waren, en trof de Arnhemmer daarbij aan. Hij is aangehouden en zit de komende maanden in een Huis van Bewaring.