Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top

Datum: 15 mei 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


15 mei 2003 (middag)


Putten- Inbraak in bedrijf

In de nacht van 14 op 15 mei is er ingebroken in een kantoor aan de Tolweg. De inbrekers zijn binnen weten te komen door een ruit in het kantoorgedeelte in te slaan. Vervolgens is het hele kantoor overhoop gehaald en ook de werkplaats naast het kantoor was doorzocht. Voor zover bekend zijn er uit het kantoor en de werkplaats geen spullen ontvreemd.


Elburg- Diefstal auto

Een 75- vrouw uit Elburg deed aangifte van diefstal van haar personenauto. De auto is weggenomen in de nacht van 14 op 15 mei. De auto, een Opel Kadett, kleur beige, kenteken ZR 55 RV, stond onder een carpoort geparkeerd aan de Klokbekerweg in Elburg. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Dit buurtonderzoek leverde geen resultaat op.


Hattem- Diefstal uit auto

Een 23- jarige vrouw uit Hattem deed aangifte van diefstal uit haar auto. De auto stond geparkeerd aan de Zandkamp in Hattem. Er was een ruit uit de auto geslagen en de daders hebben een radio/cd- speler weten te ontvreemden.


Epe- Diefstal uit bedrijf


In de nacht van 14 op 15 mei is er ingebroken in een garagebedrijf aan de Kweekweg in Epe. De daders hebben het gehele pand doorzocht en hebben autoradio's, gereedschap, geld en een Blauwe Renault Clio, kenteken ZJ-DV-30, weten te ontvreemden. Getuigen die iets van de inbraak hebben gezien , of anderen die informatie hebben,worden verzocht contact op te nemen met de politie in Epe, tel: 0900 8844








---- --