Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 15-05-2003 Dagelijks persbericht district Maasland

DIEFSTAL UIT WONING, Ravenstein

Woensdagavond rond 20.30u is uit een woning aan de Louise Julianalaan in Ravenstein een geldbedrag ontvreemd. Een 41-jarige man uit Nijmegen belde aan bij een woning en lokte de 76-jarige bewoonster met een smoesje de hal uit. Toen de vrouw weer terug kwam bemerkte zij dat er geld uit haar portemonnee was verdwenen. De politie kon de verdachte in een woning aan de Jacoba van Badenhof aanhouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Oss.

RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Dorpenweg in Ravenstein een 61-jarige vrouw uit de gemeente Lith aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobiliste kreeg een rijverbod van acht uur en haar rijbewijs werd ingevorderd. Diezelfde nacht werd op de Brugstraat in Vinkel een 50-jarige man uit Heesch aangehouden voor hetzelfde feit. De automobilist kreeg een rijverbod van één uur en een boete van 190 Euro.

AANRIJDING SCOOTERS, Lith

Woensdagavond zijn bij een aanrijding tussen twee scooters op de Mr van Coothstraat in Lith drie zestienjarigen licht gewond geraakt. De 16-jarige jongen uit Lith reed over genoemde straat komende uit de richting van Maren-Kessel. Een 16-jarig meisje uit Oss dat voor hem reed (eveneens op een scooter) moest plots remmen. De jongen kon niet meer tijdig remmen en kon niet voorkomen dat hij achter op de scooter van het meisje botste. Beide bestuurders liepen hierbij lichte verwondingen op aan knie en hand. Het meisje werd samen met een passagiere (16 jaar uit Oss) overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

BEDRIJFSINBRAAK

In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een bedrijf aan de St. Servatiusstraat in Heeswijk-Dinther. Men had zich toegang verschaft door het vernielen van een deur en een ruit. Er werd een grote hoeveelheid tabakswaar ontvreemd. Later deze nacht werd er ingebroken in een bedrijf aan de Professor Regoutstraat in Oss. Dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het pand door een deur te forceren. Er werd een onbekend geldbedrag ontvreemd.