HERTZ AUTOVERHUUR

Hertz Europe benoemt Directeur & Field Operations Manager Hert

Hoofddorp - Hertz, 's werelds grootste autoverhuurorganisatie, heeft per direct Henk van den Helder benoemd tot Directeur en Henk de Korte tot Field Operations Manager van Hertz Nederland.

Henk van den Helder rapporteert aan Patrick Kennedy, Vice President Field Operations, Hertz Europe. Als Directeur is Henk van den Helder eindverantwoordelijk voor alle afdelingen binnen Hertz Nederland. Van den Helder werkt al sinds 1980 voor Hertz Nederland. Hij heeft onder andere de functies bekleed van Station Manager, City Manager, District Manager en Operations & Fleet Manager.

Henk de Korte rapporteert aan Henk van den Helder. Als Field Operations Manager is Henk de Korte eindverantwoordelijk voor alle Nederlandse verhuurvestigingen en de logistieke zaken. De Korte werkt al sinds 1985 voor Hertz Nederland. Hij heeft onder andere de functies bekleed van Airport Manager, City Manager, District Manager en Utilisation Manager.

Hertz Autoverhuur is met ruim 7000 vestigingen in 150 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan dertig vestigingen sterk vertegenwoordigd.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,