KENNISNET

Kennisnet lanceert examensite

examen.kennisnet.nl: alles over examens op één plek

Kennisnet brengt op 15 mei bij de start van de examens voor het derde jaar in successie alle informatie over examens bijeen op examen.kennisnet.nl. De site die speciaal is ingericht voor eindexamenkandidaten en hun docenten. Zo kunnen zij bij het leren voor de examens hun tijd nog beter benutten.

De examensite is uniek omdat het eindexamenkandidaten en hun docenten in staat stelt om alle relevante examenthemas op een plek te vinden: examen.kennisnet.nl

Met examen.kennisnet.nl hebben eindexamenkandidaten en docenten direct toegang tot:

- een overzicht van alle examenonderwerpen
- alle oefenexamens op het internet overzichtelijk gepresenteerd

- alle antwoorden op examens binnen één uur na afloop van het examen op Kennisnet; samen met Cito dagelijks direct na afloop van het examen de uitslagen online

- een geheel eigen aanbod voor VMBO, HAVO en VWO
- forum met reacties van leerlingen op het examen
- mogelijkheid om kaarten te winnen voor PinkPop: de tien leukste examentips verdienen twee kaarten voor dit bekende popevenement.

- de visie op de examens van collega-docenten.
Kennisnet heeft examen.kennisnet.nl in samenwerking met contentleveranciers opgezet: VMBO projectorganisatie, Tweede fase adviespunt, Cito, educatieve uitgeverijen zoals ThiemeMeulenhoff, Malmberg en ook LAKS. Met examen.kennisnet.nl maakt Kennisnet het net even gemakkelijker: met kennisnet.nl sta je er nooit alleen voor.

Over Kennisnet
Kennisnet.nl is de internetorganisatie van en voor het onderwijs. Het aanbod op haar sites sluit nauw aan bij de dagelijkse onderwijspraktijk. www.kennisnet.nl biedt eenvoudig toegankelijke, educatieve content en onderwijsinformatie voor leerkrachten, leerlingen en ouders. Daarnaast stimuleert Kennisnet de inzet van ICT in onderwijsprocessen door via de websites technische hulpmiddelen, praktische ondersteuning en aansprekende inhoud te bieden voor (innovatieve) leer- en werkvormen. Met kennisnet.nl sta je er nooit alleen voor!

Nadere informatie voor de redactie:

Stichting Kennisnet
Hans den Boer, communicatiemanager
telefoon 079 323 09 96
e-mail h.denboer@kennisnet.org
www.kennisnet.nl

13 mei 03 22:42