Tie Holding NV

TIE: TON VETH BENOEMD IN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN

donderdag, 15 mei, 2003

Het aan de Amsterdamse beurs Euronext genoteerde B2B-integratie-softwarebedrijf TIE Holding (TIE) maakt hierbij bekend dat Prof. Dr. Ir. Ton Veth formeel is toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC).

Tijdens een Buitengewone Aandeelhoudersvergadering gehouden op 14 mei 2003 ten kantore van de vennootschap is de benoeming van Prof Veth bekrachtigd door de aandeelhouders. Hij volgt Dave Hobart op die vorige maand met pensioen is gegaan. John Cutts heeft de rol van Voorzitter van de RvC overgenomen van Dave Hobart. Het derde lid van de RvC is Bauke Geersing.

TIE is zeer verheugd met de komst van prof. Veth vanwege zijn uitgebreide netwerk en kennis van de B2Bi markt. TIE is ervan overtuigd dat Ton grote inhoudelijke kennis van de business toevoegt binnen de RvC en wenst hem veel succes.

Profiel TIE

TIE is een internationaal B2B integratiesoftwarebedrijf, opgericht in 1987 en genoteerd aan de Euronext in Amsterdam in de NextEconomy Index. TIE voorziet haar vestigingen en verkooppunten in de gehele wereld van hoogwaardige software-toepassingen en diepgaande kennis. Deze lokale service-providers helpen bedrijven om elektronisch zaken te doen zodat ze hun zakelijke processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen en bovendien fors kunnen besparen op de kosten. TIEs belangrijkste software-toepassing is de Enterprise Portal Framework (EPF). EPF stelt bedrijven in staat om de processen van de back office te integreren met die van hun zakenpartners, en om alle productinformatie te beheersen. Omdat de toepassingen van TIE zijn gebaseerd op zowel jarenlange ervaring met EDI als XML, kunnen de klanten van TIE hiervan de vruchten plukken. TIE heeft een brede klantenkring in Nederland, België en Verenigde Staten en is een belangrijke speler in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Voor Informatie:
TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol-Rijk)
The Netherlands
Tel: +31-20-658 99 03
Fax: +31-20-658 99 02
e-mail: info@TIEglobal.com
website: www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2003. All rights reserved.