Océ

Wij zijn er ... op de Grafivak

13 t/m 17 mei, RAI Amsterdam

's-Hertogenbosch, 9 april 2003 - "Wij zijn er ...", met dit motto neemt Océ deel aan de Grafivak en bezet de onderneming volgens de huidige statistieken de grootste stand van deze grafimedia beurs. Het thema "Wij zijn er ..." is niet los te zien van een aantal sub-thema's als "... met on demand printing", "... voor u", "... met een Europese primeur", "...in kleur en zwart-wit', ..."al 125 jaar" en ...."in grootformaat en in hoogvolume".

Océ is er, op standnr. 01.192 van de Europahal met een aantal bijzondere Europese primeurs. Zo zal de bezoeker voor het eerst live kennis kunnen maken met de Océ VarioPrint 5000 serie voor hoogvolume on demand printing (met Océ CustomTone) en het nieuwe Océ VarioPrint 2090 zwart-wit 'cutsheet' printsysteem , met de de zojuist geïntroduceerde grootformaat kleurenprinter, de Océ TCS400, en met de veelzijdige Océ VarioStream® 6100 'continuous feed' printer.

De nieuwe Océ PRISMA-softwarelijn voor zowel de grafische als voor de corporate omgeving is zeer royaal vertegenwoordigd en met behulp van slimme combinaties van hardware en software komt output tot stand die het thema "Wij zijn er..." op een andere manier inhoud geeft. Routekaarten, topografische informatie, vakantie-bestemmingen en andere gepersonaliseerde output op het gebied van bestemmingen worden 'on the spot' gegenereerd en geprint.

De dynamiek van het thema komt in allerlei vormen tot uiting. Zowel in de aanloop naar de beurs toe met een opvallende e-mail nieuwsservice, tijdens de beurs met onder meer de verloting van een navigatiesysteem onder de bezoekers, als na de beurs - met een bijzondere reminder.

Océ is er, van 13 tot en met 17 mei in de Rai in Amsterdam. Met een stand van 340m2 op de beste plaats van de beursvloer. Wij zijn er ... U bent er toch ook?

Surf naar wijzijner.oce.nl om u aan te melden en tevens kans te maken op een navigatiesysteem.

Bent u er ook?
Zie het origineel http://www.oce.com/nl/News/Ne...408+Wijzijner.htm .
* Surf naar wijzijner.oce.nl om u aan te melden
Meer informatie:

* Ivo Boschman, Marketing Communications, iboschma@ocenl.nl
Flash Animaties

* Klik hier voor de Grafivak "Navigatie" animatie »
* Klik hier voor de Grafivak "Wij zijn er ..." animatie »
Océ N.V.