Océ

Océ introduceert de Océ VarioPrint 2090

Productieve verwerking van digitale documentstromen

's-Hertogenbosch, april 2003 Océ introduceert de multifunctionele Océ VarioPrint 2090 digitale hoogvolume printer voor zowel de commerciële print for profit markt als voor de corporate bedrijfsomgevingen. Gebaseerd op de succesvolle Océ 3165, print dit systeem zo'n 85 pagina's per minuut. Het systeem kan verder simultaan scannen, printen en afwerken. Gebruikers controleren de functionaliteit vanaf hun desktop of via het overzichtelijke bedieningspaneel op de machine.

Kracht in dynamische omgevingen

Kantoor- en productie omgevingen worden geconfronteerd met zeer dynamische documentstromen. Dit gebeurt onder invloed van trends zoals networking, digitale documentverwerking, migratie van analoge naar digitale systemen en meer vraag naar printing-on-demand producties. Toch hoeven grote veranderingen in documentstromen geen grote aanpassingen in documentproductie te betekenen. Met de krachtige, productieve Océ VarioPrint 2090 kunnen gebruikers zelfs de meest complexe documenten produceren, wanneer, waar en hoe dan ook. Dankzij de flexibele mediamogelijkheden van het systeem, zijn betrouwbare documentverwerking en productieve afwerking gega-randeerd.

Kracht vanaf de desktop of machine

De Océ VarioPrint 2090 is ontwikkeld met het oog op integratie in bestaande workflows van bedrijven en IT-infrastructuren. Gebruikers hebben een volledige controle vanaf hun desk-top waar intuïtieve software voor een gemakkelijke systeemtoegang zorgt. Bij bediening aan de machine profiteert men van Océ's "Groene Knop"-benadering: eenvoud en productiviteit. De Digital Mailbox, voor het eerst geïntroduceerd op de Océ 3165, biedt gebruikers de keuze om hun printjobs te bewaren en de mogelijkheid om vertrouwelijke documenten vanaf de machine te beveiligen door middel van een PIN-code.

Kracht om de meest complexe taken te verwerken

De Océ VarioPrint 2090 zorgt voor een structurele procesverbetering van de documentstroom in een onderneming structureel, ook tijdens onbewaakte documentproductie. Het systeem print 5100 pagina's per uur.

Tot de elementen die de productiviteit bevorderen behoren :
* Gerasterde taakvolgorde

* Supersnelle duplexing en interne afwerking
* Océ Copy Press® voor foutloze opdrachten
* Vier papierlades met geavanceerde luchtscheiding
* Programmeren van de volgende taak (batch printen mogelijk)
* Multifunctionaliteit : simultaan verwerken, scannen, printen en afwerken

* "Sub-set scanning" (mogelijkheid tot taakopbouw, mix-plex en invoegingen)

* Digitale mailboxfunctionaliteit (jobidentificatie, opslag, PoD, voorbeeldprints)

Kracht die toeneemt met de behoeften

Océ houdt zich aan zijn belofte om van de Océ VarioPrint 2090 een veilige investering en een toekomstgerichte oplossing te maken. Wanneer bedrijven zich snel ontwikkelen, onder druk van fusies, overnames of herstructureringen, en dus ook de workflows wijzigen dan blijft de Océ VarioPrint 2090 gegandeerd compatibel met de gewijzigde infrastructuur en processen van de onderneming. De Océ VarioPrint 2090 is gebaseerd op open platforms en qua connecties afgestemd op een evolutie in IT- en bedrijfsstandaarden.

Een krachtig onderdeel van het Océ Vario-gamma

De Océ VarioPrint 2090 maakt deel uit van het nieuwe Océ Vario-gamma, waartoe zowel de VarioPrint als de VarioStream® systemen behoren. Deze printsystemen werden ontwikkeld voor het efficiënter produceren van documenten in de snel evoluerende wereld van vandaag met zijn universele netwerken en verschillende databronnen: mainframes, minicomputers, klantservers, enz

Zie ook:
Zie het origineel http://www.oce.com/nl/News/Ne...arioPrint2090.htm .
* Océ VarioPrint 2090

Meer informatie:

* Sjoerd van Leeuwen, Marketing Communicatie Manager DDS (svleeuwe@ocenl.nl)

Océ N.V.