RTV West

ADO - Veendam live op TV West

15 mei 2003

Vrijdag 16 mei zendt TV West de 35ste thuiswedstrijd van ADO Den Haag Veendam live uit.
De opwinding rond ADO Den Haag is onderhand behoorlijk opgelopen, aangezien dit achtereenvolgens een kans is dat ADO Den Haag kampioen wordt.

Uit onderzoek van SKO is gebleken dat de ADO Den Haag wedstrijden die TV West de afgelopen tijd heeft uitgezonden, goed zijn bekeken.

Vanaf half acht begint TV West met het uitzenden van de voorbeschouwing. Gedurende de voorbeschouwing komen verschillende gasten aan het woord, zoals Burgemeester Deetman, verdedigers Mirano Carrilho en Daniel Rijaard.

Mocht ADO Den Haag kampioen worden, dan zendt TV West ook de uitreiking van de kampioenschaal live uit.

Uiteraard besteedt 89.3 Radio West ook veel aandacht aan de kampioenswedstrijd van ADO Den Haag. Ook hier geldt een aangepaste programmering Vanaf 19.00 heeft een locatie-uitzending plaats vanuit het Zuiderpark met hierin veel interviews met gasten, spelers en oud spelers. De presentatie is in handen van Jan Hermsen. Etienne Verhoeff en Joop Niezen verzorgen deze avond een integraal wedstrijd verslag. Ook voor 89.3 Radio West geldt dat wanneer ADO Den Haag kampioen wordt, live wordt uitgezonden vanuit het Zuiderpark van 22.00 tot 23.00.

TV West zendt vrijdag 16 mei live vanaf 19:30 - 22:00 ADO Den Haag Veendam uit. Als het kampioenschap voor ADO Den Haag een feit is, ook van 22:00 23:00, dus onder voorbehoud.
Radio West zendt vrijdag tijdens Trax en Hot Talk vanaf 19:00 22:00 ADO Den Haag Veendam uit. Ook hier geldt dat als het kampioenschap voor ADO Den Haag een feit is, 89.3 Radio West ook van 22:00 23:00 uitzendt. Zaterdag 17 mei zendt TV West een samenvatting uit.