UNITED DANCE COMPANY


Paul Oakenfold coacht Nederlands DJ talent tijdens Found@Thirst Tour

Thirst is een internationale competitie waarbij dj talent uit de hele wereld een unieke mogelijkheid geboden wordt om samen met Paul Oakenfold, danceliefhebbers tot grote hoogten op te zwepen.

Paul Oakenfold is een van s werelds beste DJs en wordt ook wel de godfather van de dance genoemd. Hij en Danny Rampling waren de eerste Engelse DJs die de house-vibe van het Spaanse hippie eiland Ibiza oppikten en via Engeland naar het Europese continent brachten.

Oakenfold heeft als DJ coach met de Found@Thirst tour het afgelopen jaar grote successen gevierd in o.a. Bangkok, Dublin, Tokio, Hong Kong, Sao Paulo. Het Thirst evenement strijkt in mei en juni in Nederland neer. Samen met een complete line- up van erkende nationale en internationale DJs zal Nederlands DJ-talent gedurende vier voorrondes in het clubcircuit om een plek in de finale strijden. Tijdens die finale, die op een zeer exclusieve locatie gehouden wordt, zal een vakjury voorgezeten door Paul zelf, bepalen wie de volgende nacht samen met Oakenfold mag schitteren op het slot-event van de Nederlandse Found@Thirst Tour.

De eerste voorronde Found@Thirst vonden plaats in Amsterdam (Vak Zuid) op zaterdag 10 mei en Rotterdam (Nighttown) op donderdag 15 mei. Later deze maand volgen nog Utrecht (Storm) op donderdag 22 mei en Maastricht (Nightlive) op zaterdag 31 mei. De finale vindt plaats op vrijdag 13 juni in de Heineken Experience in Amsterdam. Als klap op de vuurpijl wordt de tour afgesloten met het slot-event dat plaats vindt op zaterdag 14 juni in Amsterdam Studios in Amsterdam.

De voorrondes van de Found@Thirst contest zijn toegankelijk voor publiek en de prijs voor een toegangskaart bedraagt 10 euro. Kaarten voor het slot-event kosten 20 euro en de finale is voor invites only . YorinFM, dat de tour als mediapartner ondersteunt, zal het slot-event op 14 juni live op de radio uitzenden. De produktie en organisatie van de Found@Thirst-tour is in handen van UDC Events BV. DJs die hun medewerking hebben toegezegd aan het concept zijn onder anderen Johan Gielen, Marco V, Erick E, Sister Bliss, Sneak, Roog, Remy, Emjay en vele anderen. De line-ups voor de finale en het main event zullen later in de maand mei bekend gemaakt worden.

Found@Thirst voorrondes

Rotterdam: donderdag 15 mei, 23.00 05.00 , Nighttown, West Kruiskade 26-28 met Marco V, Johan Gielen, Misja Helsloot Utrecht: donderdag 22 mei, 23.00 05.00 , Storm, Mariaplaats 50 met Sneak, Roog, Tommy Boy
Maastricht: zaterdag 31 mei, 23.00 06.00 , Nightlive, Kesselskade 43 met Sister Bliss, Remy, Pako & Frederik (live), Per

Thirst Main Event: Amsterdam: zaterdag 14 juni, 22.00 05.00, Amsterdam Secret Location, to be announced

Noot voor redactie