VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone eerste met 3D games op mobiel

Vodafone introduceert nieuwe dimensie in mobile gaming

Maastricht, 16 mei 2003 - Vodafone live! klanten met een Sharp GX10 toestel kunnen vanaf nu 3D games op hun toestel spelen. De eerste 3D games 'Darts', 'Bass Fishing' en 'Boxing' geven een unieke driedimensionale spelsensatie. Vodafone heeft hiermee wederom een primeur door als eerste in Europa deze nieuwe dimensie in mobile gaming te introduceren.

Met het spel 'Darts' kunnen Vodafone klanten de dart pijl driedimensionaal het bord in laten vliegen. Het nieuwste spel 'Bass Fishing' maakt gebruik van een 3D werphengel op je mobiel. Je kunt zelf zoeken naar de beste visplek, het aas bepalen en het vangnet gereed houden. En met 'Boxing' dreig je met een linkse en sla je toe met een rechtse voor een knock-out van de tegenstander.

Meer dan 50 games

Klanten van Vodafone kunnen inmiddels al kiezen uit meer dan vijftig verschillende mobiele Java-games. Vodafone live! biedt een wekelijkse update van de top 5 populairste games die worden gedownload door Vodafone klanten. In april waren race games als Ferrari Testtrack en Moto GP en Arcade Classics zoals PacMan en Prince of Persia het populairst.

Game van de week

Iedere week krijgen Vodafone live! klanten een speciale 'game van de week' aanbieding die ze kunnen downloaden voor de speciale prijs van EUR 2,50.

Vodafone biedt via Vodafone live! het allernieuwste en beste op het gebied van mobiele games, en werkt daarvoor samen met onder andere Gameloft, Taito en Namco. Onlangs heeft Vodafone haar aanbod uitgebreid door het afsluiten van contracten met games-leveranciers Capcom en Bandai. De mobiele spellen via Vodafone live! worden aangeboden in acht landen in Europa.

/ / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 112,5 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 28 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 8 landen.