Gemeente Bergen op Zoom


Maagdbrochure met Theaterprogramma 2003-2004 komt eraan

Vandaag, 16 mei, weet de hele regio welke voorstellingen Stadsschouwburg De Maagd in het komende theaterseizoen biedt. Op die dag eindigt de huis-aan-huis verspreiding van de nieuwe seizoenbrochure met het programma 2003-2004. Kaarten reserveren is tot september alleen mogelijk via het abonnementenformulier en vanaf 15 september via de dagkassa in de Potterstraat, of de website. Degene die geen brochure heeft ontvangen kan deze verkrijgen bij diverse afhaalcentra in de buurt, bij de receptie van De Maagd of via www.demaagd.nl

Huis-aan-huis
De nieuwe theaterbrochure wordt op dinsdag 13, woensdag 14, donderdag 15 mei en vrijdag 16 mei bezorgd in de volgende plaatsen:

BERGEN OP ZOOM - HALSTEREN - LEPELSTRAAT - NIEUW-VOSSEMEER - STEENBERGEN - DE HEEN - DINTELOORD - MOERSTRATEN - WOUW - WOUWSE PLANTAGE - HEERLE - HOOGERHEIDE - WOENSDRECHT - HUIJBERGEN - OSSEN-DRECHT - PUTTE - THOLEN - OUD-VOSSEMEER - SINT MAARTENSDIJK - RILLAND - KRUININGEN.

Sticker op de deur
Degene die een NEE/NEE sticker of een JA/NEE sticker op de deur heeft of buiten het verspreidingsgebied woont kan de brochure opvragen bij de receptie van De Maagd, tel: 0164-280500 of via de website: www.demaagd.nl. Ook liggen er op 17 mei gratis exemplaren op diverse afhaalcentra in de buurt. Deze staan op die dag vermeld in BN/De Stem.

Kaartverkoop
Voor het theaterseizoen 2003-2004 kan men toegangskaarten bestellen via het abonnement (= minimaal 6 voorstellingen). Bestelformulier en toelichting bevinden zich in de nieuwe Maagdbrochure. Alle bestellingen die binnenkomen tot en met vrijdag 23 mei, 24.00 uur, maken evenveel kans op de beste plaatsen. Bestellingen die binnenkomen na 23 mei worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De eerste kaartverkoop voor losse voorstellingen vindt plaats op zaterdag 13 september vanaf 10.00 uur aan de kassa Grote Markt. Reserveren kan vanaf 15 september via de dagkassa of online via www.demaagd.nl

Benny Neyman, Toots Thielemans en Fame
Voor reserveringen van toegangkaarten voor het seizoen 2002-2003, het verplaatste theaterconcert van Benny Neyman (3 juni), het openingsconcert Philip Morris Holland Jazzweekend met The Brussels Jazz Orchestra en Toots Thielemans (10 juni) en de musical Fame (20 t/m 25 juni) kan men wel terecht bij de dagkassa. Deze is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12-16 uur, telefoon 0164-280555.