Politie Zeeland



O-3268-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN BOOM


In Kapelle is donderdagavond rond 19.00 uur een 56-jarige man uit de gemeente Reimerswaal met zijn auto tegen een boom gereden.
De automobilist verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam op de kruising Maalstede/Vroonlandseweg tegen een boom tot stilstand. De bestuurder werd met rug/nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, zijn auto is total loss.



Z-3269-2003 RIJBEWIJS INGENOMEN


Op de Bachlaan in Terneuzen is vrijdag rond 01.30 uur het rijbewijs ingenomen van een 34-jarige automobilist uit die plaats.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat de man ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en ontving hij een dagvaarding.



Z-3270-2003 AUTOMOBILIST BEKNELD NA AANRIJDING


In Retranchement is in de nacht van donderdag/vrijdag een 24-jarige man uit de gemeente Sluis gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. De man werd met onbekend letsel per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis te Brugge.
De automobilist reed over de Kanaalweg, komende uit de richting van Sluis, toen hij in een bocht in de berm geraakte. Na een stuurcorrectie kwam hij tot stilstand tegen een boom. De 24-jarige man werd rond 05.15 uur door een passant aangetroffen in zijn auto. Daar de man bekneld zat werd hij door brandweerpersoneel uit zijn auto bevrijd. Hoe laat het ongeval heeft plaatsgevonden is nog niet duidelijk.