Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top

Datum: 16 mei 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


16 mei 2003


Hattem- Aanrijding met wild

In de nacht van 15 op 16 mei deed een 40- jarige automobilist uit Ommen melding dat hij een ree had aangereden op de rijksweg A50 in Hattem. De man kon niet tijdig remmen en reed het dier aan die hierdoor overleed . Door deze aanrijding liep de auto beschadigingen op aan de voorzijde.

Elburg- Diefstal uit auto
Een 22- jarige man uit Elburg deed donderdag 15 mei aangifte van diefstal uit zijn auto. De diefstal moet zijn gepleegd in de nacht van 14 op 15 mei. De auto stond geparkeerd aan de Biesenkamp in Elburg. De auto was aan de rechterzijde opengebroken en het slot was vernield. Uit de auto zijn twee geluidsboxen ontvreemd.


Nunspeet- Doorrijden na aanrijding

Een 57 jarige man uit Laren deed aangifte van doorrijden na aanrijding. Op 14 mei '03 in de middag had hij de auto geparkeerd aan de Plesmanlaan in Nunspeet. Bij terugkomst bleek zijn auto rechts voor beschadigd te zijn. De veroorzaker heeft identiteit niet bekend gemaakt.


Harderwijk- Diefstal uit auto

Een 32 jarige vrouw uit Harderwijk deed aangifte van diefstal uit haar auto. Deze had zij in de nacht van 14 op 15 mei geparkeerd aan de Goeman Borgesiuslaan in Harderwijk. Op 15 mei ontdekte zij dat er goederen weggenomen wordt, waaronder een sleepkabel. Vernieling is er geconstateerd boven het slot.


Ermelo- Verkeersongeval met letsel

Een 59 jarige vrouw uit Ermelo is gewond geraakt nadat ze als bestuurster van een personenauto een aanrijding kreeg met een andere personenauto op de kruising Gentenerf/ Strokel in Ermelo. Zij kwam van rechts en kreeg geen voorrang van een 80 jarige automobiliste uit Ermelo. Zij is met nekletsel naar een ziekenhuis in Harderwijk gebracht.









---- --