UNIDEK VOLUMEBOUW B.V.

Unidek Volumebouw B.V. groeit tegen de verdrukking in

Volumebouw PERSBERICHT, Gemert, mei 2003

Het gaat goed met Unidek Volumebouw, tegen alle marktontwikkelingen in groeit zij gewoon door. De systeembouwer uit Gemert - die 'Al uw bouwzorgen uitbesteed' als motto voert - mag zich wederom verheugen in een aanzienlijk aantal nieuwe opdrachten.

Unidek Volumebouw bouwt voor Exploitatie Maatschappij Kooiker in Grouw, Friesland, een hal met showroom. Het pand, dat 2.750 m2 groot is, wordt naar verwachting medio september 2003 opgeleverd. Exploitatie Maatschappij Kooiker is actief in de logistieke dienstverlening (drie transportbedrijven), de automobielbranche (verkoop en verhuur), personele diensten (uitzendbureau) en de onroerend-goedsector (verhuur en beheer).

Eveneens in Friesland, namelijk in Leeuwarden, bouwt Unidek Volumebouw voor Brouwers Stalinrichtingen een hal met kantoor met een totale vloeroppervlakte van 2.433 m2. De oplevering staat gepland op 23 mei 2003. Brouwers Stalinrichtingen is ontwerper en fabrikant van stalinrichtingen die in alle sectoren van de veehouderij in gebruik zijn.

Op het bedrijventerrein Oostervaart-Oost aan de A6 bij Lelystad gaat Unidek Volumebouw een hal van 675 m2 bouwen voor HBG Materieelservice. Het betreft hier een uitbreiding van de 5.700 m2 grote hal die Unidek Volumebouw hier in 2002 heeft gebouwd voor HBG Materieelservice. Dit bedrijf, dat deel uitmaakt van Koninklijke BAM Groep (een grote internationale bouwonderneming) verzorgt de complete inrichting van tot het concern behorende bouwplaatsen in Nederland.

Voor transportbedrijf Boom Logistics in Venray gaat Unidek Volumebouw een hal met kantoor bouwen met een totale vloeroppervlakte van 2.892 m2. Boom Logistics, dat sterk vertegenwoordigd is op de Engelse markt, heeft zich gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van food- en non-foodproducten en het transport van high-techgoederen.

Dankzij haar modulaire bouwsysteem kan Unidek Volumebouw snel bouwen: de verwachte bouwtijd van de vier bovengenoemde projecten bedraagt respectievelijk 125 werkbare dagen, 125 werkbare dagen, 6 kalenderwerken en 100 werkbare dagen.

Unidek Volumebouw biedt haar opdrachtgevers vooraf en tijdens het bouwproces alle benodigde ondersteuning: van het vertalen van wensen en eisen in een ontwerp tot en met het verzorgen van de benodigde vergunningen. De panden die Unidek Volumebouw bouwt en sleutelklaar oplevert, zijn optimaal geïsoleerd en kennen lage exploitatiekosten.

Voor meer informatie of foto's:
Unidek Volumebouw B.V., Postbus 101, 5420 AC Gemert, telefoon (0492) 378 378, fax (0492) 378 295, e-mail: volumebouw@unidek.nl, website www.volumebouw.nl

16 mei 03 12:46