Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

GORDELCONTROLE WINTERSWIJK, PARALLELWEG, 15 MEI, TUSSEN 13.45 UUR EN 14.45 UUR resultaat: 15 bekeuringen

INBRAAK UIT PERSONENAUTO MEGCHELEN, REKENKAMER, TUSSEN 14 MEI 21.00 URR EN 15 MEI 06.15 UUR Voor de oprit is uit de auto van een 43 jarige inwoner uit Megchelen een radiocd speler gestolen. Er is een portier geforceerd. Diezelfde nacht zijn er meerdere inbraken in personenauto's gepleegd. Er is niet bekend wat er verder is ontvreemd.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL DINXPERLO, KRUISING AALTENSEWEG EN BOESVELDSEDIJK, 15 MEI, 17.30 UUR be.1: 30 jarige vrouw uit Dinxperlo, voertuig: personenauto be.2: 67 jarige man uit Aalten, voertuig: racefiets be.1 verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan de van rechtskomende be.2. be.2 raakte gewond aan knie en en in zijn gezicht. De man moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

DIEFSTAL MET GEWELD DOETINCHEM, CATHARINASTRAAT, 15 MEI TUSSEN 16.30 UUR EN 16.35 UUR be.1: een 34 jarige man uit Doetinchem Getuige: een 32 jarige man uit Haaksbergen Een man wilde de winkel verlaten nadat hij enkele telefoons en een krulset had weggenomen. Buiten spreekt be.1 de verdachte aan. De verdachte loopt hard weg waarop be.1 ziet dat hij een mes in de handen heeft. Be.1 en een getuige achtervolgen de verdachte, onderweg laat deze een telefoon en een krulset vallen. Bij de afsluiting op de waterstraat maakt de verachte een zwaaiende beweging met het mes. Be.1 voelt zich dusdanig bedreigd dat hij maar niet meer achter de man aangaat. de verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 30 jaar, 1.80 meter, kort zwart haar en een stoppelbaardje. normaal postuur en droeg een zwarte jas.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL WINTERSWIJKJ, SCHIMMELPENNINCKLAAN, 15 MEI, 17.09 UUR be.1: 10 jarige jongen uit Winterswijk. voetganger be.2: 45 jarige man uit Winterswijk. personenauto be.1 stond tussen de struiken en stak vermoedelijk plotseling de rijbaan over, hierbij werd hij geschept door het voertuig van be.2. De jongen had verwondingen aan zijn rug en hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis.

RIJDEN ONDER INVLOED GROENLO, TWENTEROUTE, 16 MEI, 03.11 UUR Een 37 jsrige man uit Eibergen reed met zijn personenauto met een promillage van 1.02. I.v.m. recidieve is zijn rijbewijs ingenomen. de man had nog openstaande boetes. het voertuig is in beslag genomen, na betaling krijgt de man zijn personenauto terug.

INBRAAK IN BEDRIJF DOETINCHEM, LOOLAAN, 16 MEI, 04.42 UUR Een 37 jarige man uit Doetinchem deed aangifte van inbraak. Van het bedrijf is een deur geforceerd. De daders zijn waarschijnlijk gestoord door het luide alarm en gingen er zonder buit vandoor.

EINDE BERICHTEN