Vilenzo International NV

Labels corporate wear verwerft miljoenencontract van ns (Tilburg, 16 mei 2003)

Labels Corporate Wear, een dochteronderneming van het beursgenoteerde textielconcern Vilenzo International NV, heeft een miljoenencontract met de Nederlandse Spoorwegen op 15 mei 2003 bekrachtigd. Ruim 13.000 NS medewerkers zullen door Labels de komende vijf jaar (contractwaarde E15 miljoen) in het nieuw gestoken worden. Het betreft de NS Reizigers medewerkers alsook de medewerkers van bedrijven die onder de NS Holding vallen, zoals o.a. de NedTrain divisie.

Na een uitvoerige selectieperiode waarbij antwoord gegeven moest worden op complexe vraagstukken als materiaal- en stoffenkeuze, kwaliteits-bewaking, leveringssnelheid, de omgang met variabele maatvoeringen en voorraadbeheer, is Labels Corporate Wear verkozen boven een tweetal concurrerende aanbieders. Labels was vorig jaar al geselecteerd als stylist van het nieuwe bedrijfskledingprogramma.

Volgens de directie van Labels is er vooral een sterke indruk bij de NS achtergelaten door een nieuwe automatiseringsapplicatie - workwearWeb.com - waarbij alle NS medewerkers online hun kleding op maat kunnen bestellen. Eveneens geeft deze applicatie onontbeerlijke management-informatie waardoor de budgetten beter beheerd kunnen worden.

De directie ziet met het verwerven van deze order een verdere markt-versterking in de publieke sector. Onlangs verwierf het ook al de bedrijfskledingcontracten van Staatsbosbeheer en het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Labels Corporate Wear is een volle dochter van het kledingconcern Vilenzo International N.V. en behoort tot de drie grootste ontwerpers en makers van bedrijfskleding in Nederland. Dagelijks zijn meer dan 80.000 mensen in de Benelux werkzaam in bedrijfskleding van Labels. Klanten van Labels zijn onder andere: Intertoys, Q8 Europe bezinestations, GOM schoonmaak-bedrijven, Efteling. Tevens is Labels marktleider in de beveiligingssector waar zij o.a. Falck Nederland en Securitas met hun 18.000 medewerkers kleedt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Labels Corporate Wear
De heer Hans Krekelaar (directeur)
Jules Verneweg 21
5015 BE Tilburg
tel 013-4609260
h.krekelaar@labels.nl

---- --