Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 16-05-2003 Persberichten district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagmiddag zijn snelheidscontroles gehouden op de Laagbeugt en de Kaathovensedijk in Heeswijk Dinther. Op de Laagbeugt werden 23 bestuurders bekeurd die te hard reden (80 km/u toegestaan). De hoogste snelheid was 102 km/u. Op de Kaathovensedijk waar 60 km/u gereden mag worden, werden 34 bestuurders bekeurd. Hier was de hoogste snelheid 98 km/u.

TE VEEL GEDRONKEN OP DE BROMFIETS, Heesch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 32-jarige man uit Vinkel bekeurd. Hij reed met een bromfiets terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. Hij werd op de Bosschebaan in Heesch gecontroleerd.

FIETSSTERS GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Donderdagmorgen zijn twee fietssters, 14 jaar uit Geffen, bij een ongeval gewond geraakt. Het tweetal reed over de rotonde op de kruising het Woud - Heihoeksingel in Oss. Op deze rotonde reed ook een vrachtauto (gegevens bestuurder nog onbekend). Bij het rechtsaf de rotonde afrijden de Cereslaan op reed hij de twee fietsters aan. Door de brandweer en de traumahelikopter werd assistentie verleend. Een van de twee meisjes is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Oss, waar ze is opgenomen. Het andere meisje is met de traumahelikopter overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Door het bureau slachtoffer hulp zijn de getuigen van het ongeval opgevangen.