Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 16-05-2003 Persberichten district de Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE, Uden

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de nieuwe A50 nabij Uden. Op dit stuk weg mag 50 km/u worden gereden. Er werden ongeveer 2300 voertuigen gecontroleerd. 320 overtreders werden gefotografeerd. De hoogst gemeten snelheid was 106 km/u.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Veghel

Donderdagavond is een 51-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod en een boete van EUR 190,-. De controle was op de Middegaal in Veghel.

HUISELIJK GEWELD, Schaijk

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 24-jarige man uit Schaijk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 35-jarige vriendin uit Schaijk te hebben mishandeld. De man zou de vrouw hebben geslagen en met een mes hebben gestoken. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN FIETS, Uden

In de nacht van donderdag op vrijdag trof een surveillance van de politie Uden een 24-jarige man uit Uden met een fiets aan op de Land van Ravensteinstraat in Uden. Bij controle de fiets te zijn gestolen vanaf de Promenade in Uden. Tegen de 24-jarige man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij vrijdagmorgen heengezonden.

COMPUTERS GESTOLEN, Uden

Donderdagavond is ingebroken in een bedrijf aan Vluchtoord in Uden. Vanuit het bedrijf werd een zestal computers met beeldschermen gestolen.

BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL, Uden

Donderdagmorgen is een 36-jarige vrouw uit Uden betrapt toen ze in een winkel aan de Losplaats in Uden voor ongeveer EUR 6,- spullen wegnam. De vrouw kreeg een boete van EUR 115,-.