Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 16-05-2003 Persberichten district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR POGING TOT DOODSLAG, Sint Michielsgestel

Donderdagavond is een 35-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. De man wordt ervan verdacht met zijn auto in Sint Michielsgestel te zijn ingereden op een 39-jarige man uit Drunen. De man uit Drunen sprak de 35-jarige man aan omdat hij enige tijd geleden bij een benzinestation in Drunen had getankt zonder te betalen. De man uit Drunen deelde de man mee dat hij inmiddels de politie had gebeld. Op dat moment gaf de man uit Sint Michielsgestel, die in zijn auto zat, gas en reed de man uit Drunen aan. Deze kwam op de motorkap van de auto terecht en liep hierbij enkele lichte verwondingen aan benen en armen op. De 35-jarige man kon later worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Schijndelseweg in Boxtel. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 95 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden.


------

Dezelfde middag is ook snelheidscontrole gehouden op de Bosscheweg in Vught Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 60 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden.

COMPUTER GESTOLEN, Boxtel

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Bosscheweg in Boxtel. Een ruit werd ingeslagen. Vanuit een van de kantoorruimten werd een laptop computer gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

Vrijdagmorgen is een 52-jarige man uit Thorn bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de A2 onder Boxtel.