Ingezonden persbericht

Eerste ledenborrel Friesland van Ikwilwerken

LEEUWARDEN, 20030413 -- HILVERSUM - In Oxo Bar Restaurant wordt op 16 mei de eerste borrel gehouden voor de Friese leden van Ikwilwerken.nl, een belangenvereniging voor actief werkzoekenden. Tijdens deze borrel kunnen de leden informatie opdoen over werk zoeken. Tevens kunnen ze ervaringen uitwisselen.

Eerder hield Ikwilwerken.nl al een ledenborrel in Rotterdam. De Friese afdeling wordt nu actief en houdt dus op 16 mei de eerste borrel. Alle Friese belangstellende leden van Ikwilwerken.nl kunnen zich hiervoor aanmelden.

Ikwilwerken.nl is een belangenvereniging die opkomt voor ACTIEF werkzoekenden. De groep wil landelijk veel leden krijgen, zodat ze een sterke lobbygroepering in Den Haag kan zijn. Ikwilwerken is van mening dat enige vorm van werken gezond is voor iedereen - en dat iedereen recht heeft op zinvol werken. Ikwilwerken staat voor een betere en flexibelere integratie van iedereen in het arbeidsproces, minder overheidsbelemmeringen bij het aanvaarden van part-time werk naast een uitkering, een veel betere werking van de arbeidsmarkt, minder belasting op arbeid en meer op milieu en kaptaal, het bevorderen van ondernemingsgeest bij 'inactieven' en een rechtvaardige verdeling van werk. Naast het opkomen voor deze mensen, heeft Ikwilwerken.nl veel extra voordelen voor de mensen die lid zijn. Op de site worden banen aangeboden door werkgevers en er is een helpdesk voor vragen van de leden. Het lidmaatschap is gratis, aanmelden kan via de site www.ikwilwerken.nl.



Ingezonden persbericht