Politie Zeeland


Z-3276-2003 WINKELDIEVEGGEN AANGEHOUDEN
Donderdagmiddag zijn in het centrum van Hulst een 3-tal vrouwen aangehouden voor het plegen van winkeldiefstallen.
Twee Vlissingse vrouwen van 27- en 33 jaar en een Rotterdamse vrouw van 28-jaar, zijn aangehouden omdat ze werden verdacht goederen te hebben weggenomen uit een aantal winkels in Hulst. De politie kwam de vrouwen op het spoor dankzij de opmerkzaamheid van een eigenaresse van 1 van de winkels.
De vrouwen hadden een tas bij zich die met aluminium was bekleed en waarvan de bovenkant was bekleed met cadeaupapier en waar zich de gestolen goederen in bevonden.
Zij hebben een bekentenis afgelegd.

O-3277-2003 BEJAARDE FIETSER TEN VAL
Vrijdagmiddag omstreeks 11.00 uur is in de Haringvlietstraat in Zierikzee een 84-jarige inwoner uit Zierikzee met zijn fiets ten val gekomen.
De man fietste in de Grevelingenstraat en wilde linksafslaan naar de Haringvlietstraat. Net voor de bocht werd hij ingehaald door een auto, die hem rakelings voorbij reed. De auto raakte hem niet maar de man raakte wel uit balans en viel met zijn fiets op de grond. Omstanders hebben de man naar de dokter gebracht. Hij heeft een hoofdwondje opgelopen.

O-3278-2003 AANRIJDING
Op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk vond vrijdagmiddag omstreeks 12.30 uur een aanrijding plaats.
Een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N59 komende uit de richting van Zierikzee.
Doordat zij niet genoeg rechts hield kwam zij in aanrijding met een 53-jarige automobilist uit Purmerend, die haar op dezelfde weg tegemoet kwam.
De schade was gering. De spiegel van de auto van de vrouw raakte beschadigd. Van de andere auto raakten de spiegel en de ruit beschadigd.

W-3279-2003 WINKELDIEF AANGEHOUDEN
Vrijdagmiddag rond 15.00 uur is in de AH in Vlissingen een 30-jarige Vlissinger aangehouden.
De man had twee pakken gehakt met een waarde van 7,22 euro uit de winkel weggenomen.
Hij kreeg proces-verbaal.


















Politie Zeeland