Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-05-2003 Persberichten district Binnensticht, 11.55 uur,

Vechtpartij op de kermis

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Op vrijdagavond 16 mei omstreeks 21.10 uur ontstond er op de kermis tussen twee groepen jongeren een vechtpartij.

Een 17-jarige inwoner van Zeist en een 19-jarige inwoner van Bunnik deden vervolgens aangifte van mishandeling. Op aanwijzing van de twee werd een 16-jarige inwoner van Zeist vervolgens op het kermisterrein aangehouden, waarbij de gemoederen hoog opliepen. Nadat de Zeistenaar naar het bureau was gebracht, keerde de rust terug.

De Zeistenaar werd voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. Het is niet uitgesloten dat nog meer aanhoudingen volgen.

Automobilist onder invloed

MAARTENSDIJK Een 35-jarige automobilist uit Hilversum raakte op zaterdag 17 mei omstreeks 03.00 uur betrokken bij een ongeval op rijksweg A-27 ter hoogte van Maartendsdijk. De auto kwam daarbij op zijn kop tot stilstand.

De Hilversummer kon zelf ongedeerd uit zijn vernielde auto kruipen. Na onderzoek bleek dat de man alcohol had gedronken. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 645 ug/l., reden om het rijbewijs in te vorderen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gepakt voor winkeldiefstal

De Bilt Een 41-jarige inwoner van Utrecht was op vrijdagmiddag 16 mei omstreeks 16.10 uur betrapt op winkeldiefstal. Hij had in een winkel aan de Looijdijk vlees, garnalen en ijs weggenomen. De Utrechter kreeg een bekeuring en een winkelverbod voor 1 jaar.