AutoRai

29-4-2003

Zaterdag 17 en zondag 18 mei: Lexus Occasion Show

Wie zich de luxe van een Lexus wil permitteren, maar de voorkeur geeft aan een gebruikte auto, mag de Lexus Occasion Show bij Louwman & Parqui in Raamsdonksveer zéker niet missen.

De Lexus-distributeur heeft ook dit jaar weer een bijzondere collectie gebruikte Lexus automobielen bijeengebracht onder de befaamde koepel langs de A27. Nagenoeg alle modellen worden verkocht met een bijzonder garantiepakket onder de noemer Lexus Premium Warranty label.

Een Lexus is bij uitstek een auto om ook gebruikt te kopen. Lexus automobielen blinken immers uit in duurzaamheid en kwaliteit. In de alom gerespecteerde J.D. Power onderzoeken op het gebied van klantentevredenheid en storings(on)gevoeligheid komt Lexus keer op keer overtuigend uit de bus. Experts kunnen bovendien bevestigen dat Lexus automobielen extreem hoge kilometrages weten te behalen. Kortom, een gebruikte Lexus is een duurzame investering en dat is ook voor de tweede of derde eigenaar een plezierige gedachte.

Automobilisten die uitsluitend genoegen nemen met het allerbeste, maar die het niet nodig vinden een nieuwe automobiel te kopen, worden met een gebruikte Lexus uitstekend bediend. Vooral omdat veel - nauwelijks van nieuw te onderscheiden - Lexus automobielen worden aangeboden met het Lexus Premium Warranty label tot een leeftijd van vijf jaar. Lexus biedt de koper in dit geval dus dezelfde zekerheden als de koper van een nieuw exemplaar. Kortom, deze garantie is vergelijkbaar met fabrieksgarantie. Daarnaast biedt Lexus tot een leeftijd van acht jaar de Lexus Occasion Garantie. Voor beide garanties geldt overigens ook het fameuze Red Carpet Treatment.

Red Carpet Treatment
Het Lexus Red Carpet Treatment is een unieke haal- en brengservice bij onderhoud aan het automobiel én geeft de Lexus-rijder recht op gratis vervangend vervoer. Het geldt voor álle Lexus modellen van álle bouwjaren, mits uiteraard de onderhoudswerkzaamheden conform de voorschriften worden uitgevoerd bij een officiële Lexus dealer in Nederland. Zoals gezegd, er wordt door Lexus dus geen onderscheid gemaakt tussen nieuw of gebruikt gekochte automobielen.

Ook bij garantie-, en overige reparatiewerkzaamheden (uitgezonderd plaatwerkreparaties) heeft de klant tevens recht op de gratis haal- en breng service. Hierbij wordt de auto van de klant thuis of op een andere, met de klant overeengekomen plaats in Nederland, opgehaald. De klant krijgt op de afgesproken locatie een gratis vervangende Lexus ter beschikking, welke niet ouder is dan 3 jaar.

Lexus Premium Warranty
De Lexus Premium Warranty geldt voor autos jonger dan vijf jaar met maximaal 125.000 km. Deze garantie geldt drie jaar tot een kilometerstand van maximaal 300.000 km - al naar gelang wat het eerst bereikt wordt. (Eerste zes maanden BOVAG-garantie, overige 30 maanden fabrieksgarantie.)

Lexus Occasion Garantie
Lexus automobielen met een leeftijd niet ouder dan acht jaar (met maximaal 150.000 km) vallen onder de Lexus Occasion Garantie. Deze garantie geldt een jaar of tot een maximaal gereden afstand van 40.000 km - al naar gelang wat als eerste wordt bereikt.

Locatie Lexus Occasion Show
De Lexus Occasion Show vindt plaats in het weekend van 17 en 18 mei bij Louwman & Parqui B.V. aan de Steurweg 8 (4941 VR) te Raamsdonksveer; vanaf snelweg A27 is de Lexus-distributeur via afslag 20 te bereiken.