Gemeente Son en Breugel


Plein Public

12-05-2003
Plein Public

17 Mei 2003: optreden van t Zingt in de Boerderij Aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur

t Zingt treedt niet vaak op; dat is ook niet het hoofddoel van deze groep zangers en zangeressen; zij komen graag bij elkaar om gezellig samen te zingen en daarna ook nog gezellig samen te zijn.

Toch wil t Zingt ook wel eens laten horen wat ze zoal in huis hebben qua repertoire.
Dat repertoire is niet het standaard koor repertoire, maar net een tikkeltje anders.
En het repertoire verandert beetje bij beetje; ze houden graag wat ze hebben (dat is vertrouwd en eigen), maar leren ook graag iets bij.

De koorleden zijn echte liefhebbers; velen moeten het van een goed muzikaal geheugen hebben, omdat ze nooit muziek leerden lezen. Als ze dan ook nog eens in vreemde talen moeten zingen (naast engels en duits ook spaans en slowaaks bijvoorbeeld), dan is dat een hele opgave. Maar wel een opgave die ze met veel enthousiasme uitvoeren en waaraan ze veel plezier beleven, zeker onder de bezielende leiding van de huidige dirigent Fred Vonk.

De laatste jaren is t Zingt toch ook regelmatig te horen geweest in Son en Breugel, ook bij de activiteiten rond de dreigende annexatie. Ze zijn toen zelfs met een eigen tekst op de Dorpspower CD opgenomen en soms hoor je die nog uit de luidsprekers schallen bij een vlooienmarkt of braderie.

Zaterdag zijn ze in de Boerderij en ze nodigen u allen van harte uit om daar ook te zijn om naar hen te komen luisteren en misschien zelfs mee te zingen.
Misschien bent u sopraan, tenor of bas en tevens op zoek naar een gezellig koor ? Kom dan zeker kijken want dan heeft t Zingt vast nog een plaatsje voor u

De toegang is zoals gebruikelijk gratis, want iedereen moet kunnen komen.
We gaan in de pauze met de pet rond om onze kosten te kunnen drukken.

Meer informatie over Plein Public? Bel of mail gerust: Kees en Pauline van der Woude
St. Hubertuslaan 26

5694 AS Breugel

0499-477771 e-mail:kenp.woude@chello.nl