Gemeente Leeuwarden


Zaterdag 17 mei woonmarkt in Zuiderburen

Luchtfoto van de Hempenser Wielen Aan de rand van Leeuwarden woont u schitterend, midden in de natuur en toch vlakbij de stad. Zuiderburen biedt elk wat wils. In dit nieuwe stadsdeel zijn nog verschillende woningen te koop en te huur. Laat u tijdens de woonmarkt vanuit het informatiecentrum Zuiderburen op zaterdag 17 mei vanaf 11.00 uur uitgebreid informeren over de koop- en huurwoningen en de kavels voor individuele bouw in dit bijzondere stadsdeel.

Tijdens de woonmarkt kunt u van 11.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met de wijk Zuiderburen. Gedurende de hele dag zijn er fietsen, bootjes en pendelbussen geregeld om Zuiderburen te ontdekken. De wijkambassadeurs (huidige bewoners) geven rondleidingen vanuit het informatiecentrum per fiets, boot of pendelbus. Er is een speciale plattegrond samengesteld waarop de huizen staan die de makelaars uit het gebied hebben opengesteld.

In het informatiecentrum zijn de makelaars, projectontwikkelaars en de gemeente Leeuwarden aanwezig die u kunnen informeren over de verschillende woningen en kavels die nog te huur en te koop zijn. De huizen variëren van rij, patio 2/1 kap, vrijstaande woningen en appartementen. De huurprijs is vanaf 851,00 per maand. U kunt al een huis kopen vanaf 189.240,-. De kavels variëren in prijs van 91.000 tot 190.000.

Ontmoetingspunt
Infocentrum Zuiderburen
Het Hop 2
8939 BA Leeuwarden
Telefoon (058) 289 08 63
zuiderburen@leeuwarden.nl