Ingezonden persbericht

Persbericht

April 2003

Jiddische levensliederen tijdens Kunstroute
Zaterdag 17 mei 2003 - 14.15 uur
Dependance Marechaussee Museum, Weeshuiswal 4, Buren Gld

Liefde Lijden Verlangen is de titel van een romantisch liederenprogramma van het duo A libe (Betty Visser - accordeon en Paul Custers - zang). Dit concert is te beluisteren tijdens de Burense Kunstroute 'Gedeelde Smart'. Het optreden vindt plaats op zaterdag 17 mei om 14.15 uur in de dependance van het Marechausseemuseum aan de Weeshuiswal 4 in het Betuwse Buren.

A libe brengt Jiddische liederen en teksten die gaan over thema's waar iedereen mee te maken heeft. Liefde Lijden Verlangen is romantisch, ontroerend en vrolijk tegelijk.

Voor en na het concert is de Kunstroute te bezoeken. In particuliere huizen, schuren en tuinen in het centrum van Buren zijn kunstwerken te zien die passen binnen het thema 'Gedeelde Smart'. De openingstijden zijn op 17 en 18 mei van 12 tot 18 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert. Het tarief voor dit concert is 7,50 euro (inclusief toegang Marechaussee Museum); CJP/Pas65 geen korting. Voorafgaand aan het concert is koffie en thee verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 13.45 uur. Het concert wordt georganiseerd door de stichting Muziek in Buren.


-o-



Ingezonden persbericht