Ingezonden persbericht


Persbericht

Slotmanifestatie, Minister De Geus in discussie over waarden & normen!

Op zaterdag 17 mei zal de Week van Waarden & Normen worden afgesloten met een geweldige slotmanifestatie. Diverse prominente sprekers zullen op zeepkisten discussiëren over de concrete uitwerking van waarden & normen. Alle aanwezigen hebben hierin een stem!

Minister Aart Jan de Geus neemt het op tegen Leon Peeters (voorzitter ondernemingsraad Werkstad) die op een zeepkist de stelling zal verdedigen over het behoud van gesubsidieerde banen, zoals de buurtmoeders en toezichthouders. Ook verschillende raadsleden van CDA, PvdA en LeefbaarRotterdam zullen met elkaar in discussie gaan over het spreken van Nederlands op straat en over de kampementen van Lubbers.

De slotmanifestatie wordt gehouden op het Johannes Calvijn College (Grift 30) en begint omstreeks 17.30. Deze bijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk. Het programma van deze avond en de routebeschrijving naar het Johannes Calvijn College is opgenomen op de agenda op de website www.cda.nl/rotterdam

De slotmanifestatie is het laatste onderdeel van de week van Waarden & Normen die van 12 tot en met 17 mei is georganiseerd door de CDA-fractie in samenwerking met het landelijke CDA, de CDA-fracties in de Stadsregio Rotterdam en de Rotterdamse deelgemeenten. U ziet het resultaat van een week lang werkbezoeken, minidebatten en discussiebijeenkomsten met maatschappelijke organisaties, buurthuizen, sportcentra en onderwijsinstellingen.

Rotterdam, 16 mei 2003

Noot voor de redactie/